Visual
Efsane Üye
o adamın aldığı yere kadar atabilirim buraya, memory manager'ı ayarlayamayan çocuktan bahsetme bana.Ekleyemezsin ki.. Hilenin asıl yapımıcısı forexample değil mi kankam..
o adamın aldığı yere kadar atabilirim buraya, memory manager'ı ayarlayamayan çocuktan bahsetme bana.Ekleyemezsin ki.. Hilenin asıl yapımıcısı forexample değil mi kankam..
aynen kardesim titleda da cg yazmiyor zaten pastorumbune la memeli heçkırsdan pastelemişin herşeyi
Sen harbi, harbi skidsin hee title'da cg yazıyo diye senin mi oluyoaynen kardesim titleda da cg yazmiyor zaten pastorum
mh den pastelemişsin diyorsun? bende biliyorum direk atmayı forumda olmadığı için paylaştım sorun mu varSen harbi, harbi skidsin hee title'da cg yazıyo diye senin mi oluyo
sorun yok qardeşim. öpüşek barışak?mh den pastelemişsin diyorsun? bende biliyorum direk atmayı forumda olmadığı için paylaştım sorun mu var
öptüm gülümsorun yok qardeşim. öpüşek barışak?
Dikkatimi çekti sadece. forexample attıktan ertesi gün senin bu paylaşımı yapman. Fonttan tut ses dosyalarına kadar aynı. Paylaşımında ki dosyaların hepsi 20 Kasım değişim tarihi gösteriyor. forexample paylaşımından ertesi gün yani. Açık kaynak kodun varsa neden daha önce derleyip paylaşımda bulunmadın? Sırf meraktan soruyorumo adamın aldığı yere kadar atabilirim buraya, memory manager'ı ayarlayamayan çocuktan bahsetme bana.
Ipad görünümü var mı ?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Last Update: 21.11.2021
Status: use at own risk
Credits: Z3D
Tested Systems:
Windows 10 x64 1607-21H1
TR: Gameloopu en son sürümüne güncelleyin yeter
EN: Just update Gameloop to the latest version
Nasıl Kullanılır [TR]:
Dosyanın içindeki processhacker-2.38-setup açıyoruz en alltaki install kprocesshacker 2 kutusunu seçip kapıyoruz oyuna girdikten sonra exe yi yönetici olarak açıyoruz ve bitti
How To Use [EN]:
We open processhacker-2.38-setup from the file, select the install kprocesshacker 2 box at the bottom, close it, enter the game, open the exe as administrator and the process is done.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir/Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
magic ipad view gibi özellikler eklense efso olurLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Last Update: 21.11.2021
Status: use at own risk
Credits: Z3D
Tested Systems:
Windows 10 x64 1607-21H1
TR: Gameloopu en son sürümüne güncelleyin yeter
EN: Just update Gameloop to the latest version
Nasıl Kullanılır [TR]:
Dosyanın içindeki processhacker-2.38-setup açıyoruz en alltaki install kprocesshacker 2 kutusunu seçip kapıyoruz oyuna girdikten sonra exe yi yönetici olarak açıyoruz ve bitti
How To Use [EN]:
We open processhacker-2.38-setup from the file, select the install kprocesshacker 2 box at the bottom, close it, enter the game, open the exe as administrator and the process is done.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir/Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir