steam hesaplarınımı calıcam huseyın admınlerın kontrolunden gecıyor hersey zatenMerhabalar bir Kac Sey inceledim ve Merak Ediyorum Acaba Pubg Mobile ile alakali Olan birsey icin neden Steam ait bir konum ariyorsunuz?
Hilenin Steam ile Alakasi 0% ama nedense Steam ait birseyler yapmaya calisiyor.
Gerekli Resim:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Malesef oyun steam ile alakasi olmamasina ragmen steam ait bir bilgiler elde etmeye calistiginiz bariz ortadadir. adminlerin kontrolunden gecmis olsaydi Suanda Bu Konunuz Olmazdi Cunki Paylastiginiz konuda VT eksikligi var. ve CheatGlobal uzere paylasilan bu tarz konularda VT mutlak gereklisteam hesaplarınımı calıcam huseyın admınlerın kontrolunden gecıyor hersey zaten
aynı exeyi dosya co ya upload ettim dostum sorunun var herhaldeMalesef oyun steam ile alakasi olmamasina ragmen steam ait bir bilgiler elde etmeye calistiginiz bariz ortadadir. adminlerin kontrolunden gecmis olsaydi Suanda Bu Konunuz Olmazdi Cunki Paylastiginiz konuda VT eksikligi var. ve CheatGlobal uzere paylasilan bu tarz konularda VT mutlak gerekli
malesef ki bura onlydevs digil + olarakta sizin please please yalvarislarinizin ss leri de var bos bosuna kavga etmek yerine daha GName ve Gworld nasil kullanicaginizi Oyrendikten Sonra tekrar Gelirsin. Ha Bildirmek isterim ki isini iyi yapan biri asla bilgi calmaya calismaz ve birine kaniti olmadan suc atmaya calismaz. Iyi Gunleraynı exeyi dosya co ya upload ettim dostum sorunun var herhalde
senin şu bana olan kinin ne zaman biticek bilmiyorum ;D onlydevste kodlarda yardım istemeye benzemiyor bu işler
evet bostan tecrubelerini konusturdun ve bir sonuca varamadın. İyi forumlar diliyorum sanadamalesef ki bura onlydevs digil + olarakta sizin please please yalvarislarinizin ss leri de var bos bosuna kavga etmek yerine daha GName ve Gworld nasil kullanicaginizi Oyrendikten Sonra tekrar Gelirsin. Ha Bildirmek isterim ki isini iyi yapan biri asla bilgi calmaya calismaz ve birine kaniti olmadan suc atmaya calismaz. Iyi Gunler