🚨Pubg Mobile Emulator Hack🚨 / 3.3 Global✅ $FREE

Herkese paste demekle baska kelıme hafızanız yok galiba? forumdaki elemanlar seyiyle oynarken ben c# da gelişiyordum
ÇMDAFŞLYHMHGŞLADFMGŞLKNDSAŞASLDKJHGNPŞLKDSNHPŞKNDSAŞLKHNSDAŞKLHNŞLSADNHŞLSDAŞLKHGSNADPKGNHSDPKNGŞLKADSNGLŞKASDGSDAŞLKGMASDŞKLGMŞKLADSMGŞLDASMGŞLKADSMGŞLKİMADSŞLGMDSAŞLKİGMDSAŞLMGŞLDSAMGŞLAMSDŞLGMASDŞLGMŞALDSMGŞLDASMGŞLHASDMŞLHMSADŞLHMŞLSDAMJHLDSAFİHŞLKASDFİL.HMSDŞALFMHŞLDASFMHŞLKDASMNHŞLDASMŞLKDSFMŞLHMASLDKŞFMHGLKADSFN LKGİMASDKŞLGMADSŞLGMASDKMNGLKDASGOŞLDASKGLŞSDAKJŞLGASKMDŞİLG,KASDGKJŞSDALJGŞLADSMGŞLDASMGŞ

1641319968169-png.png

Herkese paste demekle baska kelıme hafızanız yok galiba? forumdaki elemanlar seyiyle oynarken ben c# da gelişiyordum
Burada tebrik ederim işte seni 😂

Koptum amk canım benim sen ufaklıksın ya kendini geliştir ben dalgayla oynarken senden iyiyim naparsın :)

Koptum amk canım benim sen ufaklıksın ya kendini geliştir ben dalgayla oynarken senden iyiyim naparsın :)
Cahil insanların sizi anlamasını beklemeyin. Bazen cehalet için en güzel cevap susmaktır

konu altında gereksiz algı ve tartışmaya yol açmayın problemlerinizi discorddan iletişime geçerek konuşabilirsiniz. burayı tartışmalarınızla kirletmenizede gerek yok hayırlı geceler :rolleyes:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt