Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
UI .Net ile yapılmış gibi. verin de kıralım
Kahkaha atıyorum şuanda
bir de para mı veriyoz buna oha xd
Piyasada görebilecegin en iyilerinden
knk ona directx draw de, opengl draw de gine inanırım da o checkboxlar imkanı yok imguiye ait deiller. hele o stretched pubg logosu varya dlşsşsndisndşsns
F8 Tuşu ile menüyü diledigin gibi yönetebilirsin. Bİrden çok menüye sahip Her F8 tuşunda farklı menü açılmakta. UI. Net ile separator çizgilerini bile yapamazsın :)

Son düzenleme:

Rakip açıkta ise kırmızı, rakibin önünde engel var ise yeşil olarak göstermektedir. UI. net ile yapılabilir.​

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Kahkaha atıyorum şuanda

Piyasada görebilecegin en iyilerinden

F8 Tuşu ile menüyü diledigin gibi yönetebilirsin. Bİrden çok menüye sahip Her F8 tuşunda farklı menü açılmakta. UI. Net ile separator çizgilerini bile yapamazsın :)
yaparsın, içinden bile geçersin. aynı kahkahayı o stretchlenmiş pubg logosunu görünce bende atmıştım ;)

yaparsın, içinden bile geçersin. aynı kahkahayı o stretchlenmiş pubg logosunu görünce bende atmıştım ;)
Önemli olan yapabilmek degil Güvenli tutabilmek :))

Dedigim gibi birçok menüye sahip f8 ile degiştirilebilir :) sadece 3 tane farklı menüsü

image.png
image.png
Screenshot_1.png

Ui .Netle yapılmış ida ile kırılır olm bu :whatf:

Ui .Netle yapılmış ida ile kırılır olm bu :whatf:
sen kimdin ya
Önemli olan yapabilmek degil Güvenli tutabilmek :))

Dedigim gibi birçok menüye sahip f8 ile degiştirilebilir :) sadece 3 tane farklı menüsü

image.png
image.png
Screenshot_1.png
Güvende tut, tutmak zaten müşterilerini mağdur etmemek için zorundasın.
Fakat benim bahsettiğim, onlara iyi bir deneyim vermek de zorundasın.
Müşteri demeyecekmi "bu ne biçim UI be kardeşim" diye?
UI de önemli, güvenlikde önemli.
Bunları aklında tut, güzel bir UI yap, iyi forumlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
sadece bypass fiyat nedir
Sadece bypass mantıksız gelebilir, Aylık sadece bypass 100 ₺
Bypass ile hile ikisi bir aradadır, isteğe bağlı kapatılabilir açılabilir bypasstan. Aylık fiyatımız 150 ₺dir

Değerli yorumlarınız için, teşekkür ederiz.

Saygılarımla,​

5 para etmez arkadaşlar. Aldım zaten kullanamadım saçma sapan hatalar oyun açılmadı kapandı vs.
Discorddan ulaştım saatlerce cevap alamadım tam cevap aldım zaten yarısından çoğu gitti sürenin dışarı çıkmışım bakalım diye cevap geliyor
1 aylık çekecektim Allahtan deneme için 1 günlük çektim giden 30 lira olsun.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt