BlastProject
Efsane Üye
sağolasın devamını bekliyorum reisİyi oyunlar kanka
sağolasın devamını bekliyorum reisİyi oyunlar kanka
Merhaba arkadaşlar , rootlular bir şekil hile bulabiliyor ancak rootsuz arkadaşlar çok zor buluyor bu nedenle bunu paylaşmak istedim . Umarım virüs atıyor diyenler gelmez .
Kurulumu : Dataki com.tencet.ig 1 yazıyorsun - Obb deki com.tencet.ig1 yazıyorsun - oyunu silin apk yi yükleyin yüklendikten sonra --oyuna girmeden önce dataki ve obb deki 1 leri silip oyuna girin girerken senden izin ister izini ver cik geri gir oyuna . Zarchiver indirerek kolayca yapabilirsiniz . Oyunu silmeden önce data ve obb de işlemleri yapın 1 leri ekleyin sonra oyunu silin ve dream apk yı yükleyin. PUBG.GL yazan dosyayı DAHİLİ DEPOLAMA'ya atın apk ve PUBG.GL ye tüm izinleri verin.
ESP - MAGIC BULLET - ITEM , ARAÇ GÖSTERME - AIMBOT
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
PUBG.GL Virüs Total ;Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
DREAM APK ( HİLE ) Virüs Total ;Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hizli resim olarak ekran fotoğrafı atar mısın ?
Merhaba arkadaşlar , rootlular bir şekil hile bulabiliyor ancak rootsuz arkadaşlar çok zor buluyor bu nedenle bunu paylaşmak istedim . Umarım virüs atıyor diyenler gelmez .
Kurulumu : Dataki com.tencet.ig 1 yazıyorsun - Obb deki com.tencet.ig1 yazıyorsun - oyunu silin apk yi yükleyin yüklendikten sonra --oyuna girmeden önce dataki ve obb deki 1 leri silip oyuna girin girerken senden izin ister izini ver cik geri gir oyuna . Zarchiver indirerek kolayca yapabilirsiniz . Oyunu silmeden önce data ve obb de işlemleri yapın 1 leri ekleyin sonra oyunu silin ve dream apk yı yükleyin. PUBG.GL yazan dosyayı DAHİLİ DEPOLAMA'ya atın apk ve PUBG.GL ye tüm izinleri verin.
ESP - MAGIC BULLET - ITEM , ARAÇ GÖSTERME - AIMBOT
PUBG.GL Virüs Total ;Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
DREAM APK ( HİLE ) Virüs Total ;Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sadece esp rahat 100 maç götürür sonrasında ban yemezsin fixlenir giremezsin . Belli etmediğin sürece 100 maç tabi kii belli edersen 24 saat içinde offline veya maç içi ban yiyebilirsinban riski nedir kaç maç atsam dayanır knkm
İyi oyunlar dilerimçok iyi olmuş elinize sağlık
İyi oyunlarelinize sağlık saolun