Enesx0
Uzman Üye
- Ticaret Puanı: 0 / 0
kanka yanlış anlama ama keşke piyasadaki hilelerin resellerliğini yapsaydınızgg/winnercheats
kanka yanlış anlama ama keşke piyasadaki hilelerin resellerliğini yapsaydınızgg/winnercheats
resel başkalarına yaptırıyorlar ve kendi isimlerini koyuyorlarhile size mi ait yoksa resellermisin
250TL sc4m Devam kankiresel başkalarına yaptırıyorlar ve kendi isimlerini koyuyorlar
aynen 250tl sc4m varmı kanatın kardeşim herkesin keyinin bitmwesine 2 3 gün kalmıştı projeyi kapattım bende biris gelip bana diyemez ben yeni aldım aldıgım gıbı kapattın?250TL sc4m Devam kanki
EQEQWKAMRFJOERADNSHJONJOSFGDN nice kankiaynen 250tl sc4m varmı kanatın kardeşim herkesin keyinin bitmwesine 2 3 gün kalmıştı projeyi kapattım bende biris gelip bana diyemez ben yeni aldım aldıgım gıbı kapattın?
sen yinemi geldinresel başkalarına yaptırıyorlar ve kendi isimlerini koyuyorlar
aynen varmı sorun bu yazdıgın konuyu paralı alıcan sen şimdi ben 20 mesaj olunca bedava paylaşıcamsen yinemi geldin
o nasıl olacakmış bi anlatsana kanğaynen varmı sorun bu yazdıgın konuyu paralı alıcan sen şimdi ben 20 mesaj olunca bedava paylaşıcam
Yanında'da bir backdoor*aynen varmı sorun bu yazdıgın konuyu paralı alıcan sen şimdi ben 20 mesaj olunca bedava paylaşıcam
karnım cok agıroyor sızın gıbıler yuzundenYanında'da bir backdoor*