Open Source PUBG Mobile 3.5 Emulator (Offsets)

Merhabalar Yazilimdan Anlayan Arkadaslar icin Faydali Bir Kac Offset Paylasmak Istedim. Emulatoru Mobil Gibi Gosteren Offset.

bu forumda boyle paylasimlar Yapilmadigini Gordugum icin Paylasmak Istedim

Case 10 libUE4.so
0x3A48BA8
0x3BA0C1C
0x3BA0C44

Case 10 libanogs.so
0x8A42A

Case 23 libUE4.so
0x3A49AEC

Case 23 libanogs.so
0xA9276

Pubg Mobile Ile Ilgili Birseyler Yapmak Isteyenler icin is Gorur

CheatEngine Kullanarak Veya C++ uzerinden uygulayabilirsiniz. return 0 yaparak kullanabilirsiniz
Kurulum videosu gelir mi peki ? bu konulardan biraz uzağım Teşekkürler.

Merhabalar Yazilimdan Anlayan Arkadaslar icin Faydali Bir Kac Offset Paylasmak Istedim. Emulatoru Mobil Gibi Gosteren Offset.

bu forumda boyle paylasimlar Yapilmadigini Gordugum icin Paylasmak Istedim

Case 10 libUE4.so
0x3A48BA8
0x3BA0C1C
0x3BA0C44

Case 10 libanogs.so
0x8A42A

Case 23 libUE4.so
0x3A49AEC

Case 23 libanogs.so
0xA9276

Pubg Mobile Ile Ilgili Birseyler Yapmak Isteyenler icin is Gorur

CheatEngine Kullanarak Veya C++ uzerinden uygulayabilirsiniz. return 0 yaparak kullanabilirsiniz
Güzel paylaşım PUBG MOBILE ile ilgilenenler için iş görecektir huseyin beyefendi. Bende onlar için bir kaç offset bırakmak isterim konunuz üzerinden ilerleyeceklerse işlerine yarayacaktır

0x16531C => Case 35/36 Caller libanogs.so (a3 ve a2 boyutları ile Çoğu yasak bu fonksiyon üzerinden çözülebilir)
0x44CDFA0 => Battery Function libUE4.so (Pil üzerinde oynamalar yapabilirsiniz bazı setlerde 1 gün veya 10 yıl gibi yasakları fixleme ihtimali vardır &return 0 yaparak boş hale getirebilirsiniz)

Güzel paylaşım PUBG MOBILE ile ilgilenenler için iş görecektir huseyin beyefendi. Bende onlar için bir kaç offset bırakmak isterim konunuz üzerinden ilerleyeceklerse işlerine yarayacaktır

0x16531C => Case 35/36 Caller libanogs.so (a3 ve a2 boyutları ile Çoğu yasak bu fonksiyon üzerinden çözülebilir)
0x44CDFA0 => Battery Function libUE4.so (Pil üzerinde oynamalar yapabilirsiniz bazı setlerde 1 gün veya 10 yıl gibi yasakları fixleme ihtimali vardır &return 0 yaparak boş hale getirebilirsiniz)
Desteginiz Icin Tesekkurler

denedim ama başaramadım 1 2 sorun çıktı videosu falan varmı acaba

offsetler neye göre bulunuyor nasıl anlaşılıyor benim kafam karışıyor bi kaç video izledim adamlar oyunda rastgele ilerliyor ilerlerken 0 ve 1 yada 4BI70 gibi birsürü sayı ve harften oluşan kodlardan direk bir satırı alıp kodluyor bunu nasıl yapıyorlar

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt