yemezsin75level hesabımda kullansam ban yermi
adb kill-server
adb start-server
adb shell am force-stop com.tencent.ig
adb shell rm -rf /data/data/com.tencent.ig/lib/libc++_shared.so
adb push libmarsxlog.so /data/data/com.tencent.ig/lib/libc++_shared.so
adb shell am start -n com.tencent.ig/com.epicgames.ue4.SplashActivity
Maşallah çok iyi koruma basilmis hemen Crâck geldilibmarsxlog.so ==>Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kod:adb kill-server adb start-server adb shell am force-stop com.tencent.ig adb shell rm -rf /data/data/com.tencent.ig/lib/libc++_shared.so adb push libmarsxlog.so /data/data/com.tencent.ig/lib/libc++_shared.so adb shell am start -n com.tencent.ig/com.epicgames.ue4.SplashActivity
FİYAT LİSTESİ
Sadece bypass
Aylık Fiyat - 200₺
15 Günlük Fiyat - 90₺
Haftalık Fiyat - 75₺
1 Günlük Fiyat - 50₺
Hile + Bypass
Aylık Fiyat - 350₺
15 Günlük Fiyat - 150₺
Haftalık Fiyat - 100₺
1 Günlük Fiyat -75₺
Hile + Bypass + Mod Skin
Aylık Fiyat - 400₺
15 Günlük Fiyat - 220₺
Haftalık Fiyat - 180₺
1 Günlük Fiyat -100₺
ÖDEME YÖNTEMLERİ;
PAPARA
İBAN
İletişim
DİSCORD SUNUCUMUZ :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
DİSCORD : fonybey
TELEGRAM: kumarcii
WEBSİTEMİZ :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
BYPASS NE İŞE YARIYOR PEKİ?
1 - BYPASS EMULATOR GOZUKURKEN MOBİL OLARAK GÖSTERİYOR BU ŞEKİLDE MOBİL KULLANICILAR İLE EŞEŞEBİLİRSİNİZ.
2- EMULATOR HİLESİ KULLANIRKEN BYPASS KULLANMANIZ ŞARTDIR BYPASS OLMADAN HİLE 10 YIL BAN ATICAKTIR.
nasıl kullanırız bunulibmarsxlog.so ==>Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kod:adb kill-server adb start-server adb shell am force-stop com.tencent.ig adb shell rm -rf /data/data/com.tencent.ig/lib/libc++_shared.so adb push libmarsxlog.so /data/data/com.tencent.ig/lib/libc++_shared.so adb shell am start -n com.tencent.ig/com.epicgames.ue4.SplashActivity
ee 10 yıl atan seyı payaslıyorsun dostum rakibim bile değilsinlibmarsxlog.so ==>Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
ne Crâck dostum atsın bakalım bypass kodlarını public seyi paylasıyor zaten kendını bıse zannedıyorMaşallah çok iyi koruma basilmis hemen Crâck geldi
rakip mi heheheee 10 yıl atan seyı payaslıyorsun dostum rakibim bile değilsin
ne Crâck dostum atsın bakalım bypass kodlarını public seyi paylasıyor zaten kendını bıse zannedıyor
hadı koyune kıskısrakip mi hehehe