Nexustan ban yediğinize tam emin olamadım ban yiyen hesaptan bile ss almış olabilirsiniz
Nexustan ban yediğinize tam emin olamadım ban yiyen hesaptan bile ss almış olabilirsiniz
dostum günlük aldım hiç bir sıkıntı cıkmadı birşeyleri başarmak istiyorsan birilerini aşağı çekmek yerine bi araştır bak nasıl oluyor ne yapılıyor diyeArkadaşlar Arkadaş ile boşuna uğraşmayın açtıgınız ticketları cevap bile vermeden hemen kapatıyor sonrada hadi ikile gibi cevaplarla dc den atıyor.paranızı çöpe atmak için alabilirsiniz.
gördük ticketlara verdiğiniz cevapları
ss alıp paylaşmıyım diyrede hemen kapattın
ticket kapatma fln diyorsun bunada cevap vereyim adamlar dc seste özelden yaz yada ticket aç sese gir illaki bakıyolar tek insan sen değilsindostum günlük aldım hiç bir sıkıntı cıkmadı birşeyleri başarmak istiyorsan birilerini aşağı çekmek yerine bi araştır bak nasıl oluyor ne yapılıyor diye
hiç bir sıkıntı görmedim şuanlık hatta aylık almayı düşünüyorum...
iyi oyunlarGüzel ESP elinize sağlık.
teşekkürler geri bildirim içindostum günlük aldım hiç bir sıkıntı cıkmadı birşeyleri başarmak istiyorsan birilerini aşağı çekmek yerine bi araştır bak nasıl oluyor ne yapılıyor diye
hiç bir sıkıntı görmedim şuanlık hatta aylık almayı düşünüyorum...
ticket kapatma fln diyorsun bunada cevap vereyim adamlar dc seste özelden yaz yada ticket aç sese gir illaki bakıyolar tek insan sen değilsin
kaç kişiye bakıyolar
Ne demek knk emeğinize sağlık kolay kolay bi yerden böyle şeyler almam ama güvendim ve haklı cıakrıdınız güveni helal olsuniyi oyunlar
teşekkürler geri bildirim için
@NexusCheatsNexuscheats güvencesiyle ama bir sorum olacak main hesap uygun mu @NexusCheats
guest hesap nasıl sıfırlarım emulatörde ban var açılmıyor
Şuanda bir sorun görünmüyor. Aktif oyunda 42 kullanıcı var