- Ticaret Puanı: 0 / 0
- İletişim
teşekkür ederim ban problemi sizin oynayışınıza baglı report almadıgınız sürece ban 0eline sağlık ban gibi problemleri yok ise denenir.
teşekkür ederim ban problemi sizin oynayışınıza baglı report almadıgınız sürece ban 0eline sağlık ban gibi problemleri yok ise denenir.
Teşekkür ederim değerli yorumun içinellerine sağlık on numara bir hile yapmışlar en safe hile diyebilirim legit bir şekilde rank kasıyorum kendilerine teşekkür ediyorum sonsuz destek sağlıyorlar
Güncel rankın ne legit oynarkenellerine sağlık on numara bir hile yapmışlar en safe hile diyebilirim legit bir şekilde rank kasıyorum kendilerine teşekkür ediyorum sonsuz destek sağlıyorlar
PLATİN IV ama sıfırdan kasdıgım ıcın boyle gel beraber olsunGüncel rankın ne legit oynarken
Dia V ben de olabilir beraber one man squad mı kasıyorunPLATİN IV ama sıfırdan kasdıgım ıcın boyle gel beraber olsun
4 lü giriyorum tekte adam bulmuyor o da zar zor discord ta eklersin oynarız ederiz istiyorsanDia V ben de olabilir beraber one man squad mı kasıyorun
tamam kanka eklisin zaten discordda ben maç izlicem ondan sonra yazayım gireriz müsait isen4 lü giriyorum tekte adam bulmuyor o da zar zor discord ta eklersin oynarız ederiz istiyorsan