Çözüldü Pubg İçin Hile Varmı (Emülatör,Gameloop)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pissoqula

guns.lol/pissoqula
Diamond Üye
dediğim belli zaten pubg için free bir hile varmı?

aynen kanki ondan konu kac k goruntulenme aldı kac kısı ındırıp kullandı kac kısı sey yaptı kac kere yalanlama atıldı nıye birsey yapmadılar? neden ılk kontrolde cıkmadı bos dolan hepsı kardesım

eger rat attıysam sende suphelen xd YAYINCI OLABILIRMIYIM ABIII YAYINLAR ACARIM LUTFEN KEY VERR diyen ben degıldım galıba

CrâckMe konusu acta kırek atsınlar kanka cok ıstıyom

aynen kanki ondan konu kac k goruntulenme aldı kac kısı ındırıp kullandı kac kısı sey yaptı kac kere yalanlama atıldı nıye birsey yapmadılar? neden ılk kontrolde cıkmadı bos dolan hepsı kardesım

eger rat attıysam sende suphelen xd YAYINCI OLABILIRMIYIM ABIII YAYINLAR ACARIM LUTFEN KEY VERR diyen ben degıldım galıba

CrâckMe konusu acta kırek atsınlar kanka cok ıstıyom
kanka ürünün hakkında birşey diyemem bak cidden güzel bir üründü onda lafım yok lakin @Genisys attıgı ssler suphelendirdi onu gectim spotify hesabım gitmis aw sen yaptın demiyorum ama programı indirip format çaktım ve 3. parti bişe indirmem kolay kolay indirdiklerime dikkat ediyorum yani yine söylüyorum sen yaptın demiyorum ama şüphelendirdi yani.

kanka ürünün hakkında birşey diyemem bak cidden güzel bir üründü onda lafım yok lakin @Genisys attıgı ssler suphelendirdi onu gectim spotify hesabım gitmis aw sen yaptın demiyorum ama programı indirip format çaktım ve 3. parti bişe indirmem kolay kolay indirdiklerime dikkat ediyorum yani yine söylüyorum sen yaptın demiyorum ama şüphelendirdi yani.
kanıtların hepsini ben ilettim kendinise ve sadece cevabı" Ben vds e erişim gördüysem birşey yapamam" demesi ;D
kendi autuhmu kullanmam suc galiba

keşke telegram gruplarımdan çıkmasaydım bi eleman vardı bedava bypass yapıyordu usman akhtar gibi birşeydi telegramı da istersen bak bi hiç denemdim hiç kullanmadım bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt