hesaplar yeni değil aslında 6 ay önce açılmış hesaplarda oyniyicam genede varmı öyle eğlenmelik flnBelirli bir ranka ulaşamadan ban yersin. PUBG artık yeni açılan hesaplara belirli bir seviyeden sonra ban atıyor diye biliyorum.
turing al en iyisi ovalla sadece esp de yeterli sıfır hesap açıp kasabilcem max rankı görmek istiyorum
free arıyorum kankaturing al en iyisi o
aynen kanki ondan konu kac k goruntulenme aldı kac kısı ındırıp kullandı kac kısı sey yaptı kac kere yalanlama atıldı nıye birsey yapmadılar? neden ılk kontrolde cıkmadı bos dolan hepsı kardesımratcı foni mi
only esp var 1 tane , aylıgı 10 euro bypass a fln gerek yok direkt emulerle oynuyon önemli anlar dısı oyun ici ac banı yemedimfree arıyorum kanka
kanka ürünün hakkında birşey diyemem bak cidden güzel bir üründü onda lafım yok lakin @Genisys attıgı ssler suphelendirdi onu gectim spotify hesabım gitmis aw sen yaptın demiyorum ama programı indirip format çaktım ve 3. parti bişe indirmem kolay kolay indirdiklerime dikkat ediyorum yani yine söylüyorum sen yaptın demiyorum ama şüphelendirdi yani.aynen kanki ondan konu kac k goruntulenme aldı kac kısı ındırıp kullandı kac kısı sey yaptı kac kere yalanlama atıldı nıye birsey yapmadılar? neden ılk kontrolde cıkmadı bos dolan hepsı kardesım
eger rat attıysam sende suphelen xd YAYINCI OLABILIRMIYIM ABIII YAYINLAR ACARIM LUTFEN KEY VERR diyen ben degıldım galıba
CrâckMe konusu acta kırek atsınlar kanka cok ıstıyom
kanıtların hepsini ben ilettim kendinise ve sadece cevabı" Ben vds e erişim gördüysem birşey yapamam" demesi ;Dkanka ürünün hakkında birşey diyemem bak cidden güzel bir üründü onda lafım yok lakin @Genisys attıgı ssler suphelendirdi onu gectim spotify hesabım gitmis aw sen yaptın demiyorum ama programı indirip format çaktım ve 3. parti bişe indirmem kolay kolay indirdiklerime dikkat ediyorum yani yine söylüyorum sen yaptın demiyorum ama şüphelendirdi yani.
zephyr diye bitane vardediğim belli zaten pubg için free bir hile varmı?