PROGRAM GÜVENLİĞİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MessiX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MessiX

Master Üye
başlıkta ki gibi bi program yapıyorumda loader & key şeklinde key sistemini Cgauth dan halletim bağladım oraya hwid ekledim bide python dan yapıyorum ama güvenlik konusunda birazdaha çalışma yapmam gerektiğini düşünüyorum programıım crackten korumak için neler yapabilirimtabikide herkes Crâck yiyebilir ama minimum gibi bişeye düşürmek istiyorumda

Rahman ve rahim olan allahın adıyla kardeşim başka güvenceye gerek yok ilahi sigprta

Kimden koruyorsun exeni pyarmor + düzgün vmp bastın mı 14 yo reserver abiler kıramıyor

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
vmpsiz koruma yapabiliyorsan vmpsiz yap

başlıkta ki gibi bi program yapıyorumda loader & key şeklinde key sistemini Cgauth dan halletim bağladım oraya hwid ekledim bide python dan yapıyorum ama güvenlik konusunda birazdaha çalışma yapmam gerektiğini düşünüyorum programıım crackten korumak için neler yapabilirimtabikide herkes Crâck yiyebilir ama minimum gibi bişeye düşürmek istiyorumda
ben 3 aydır geliştiriyorum bence daha devam et bi enaz 1 ay geliştir

stringleri şifrele, kontrol içinde kontrol yap bunun harici birden fazla yerde kontrol noktası ekle birisini geçerse diğerinde takılsın, thread oluştur arka planda sürekli kontrol yapsın elbet ki Crâck yiyeceksin ama en azından daha dün başlamışlar cracklemesin

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt