lawrens Master Üye Katılım 15 Şub 2021 Mesajlar 1,556 Beğeniler 518 15 Tem 2022 #1 Merhaba arkadşlar benim pcmde Process hacker açınca çöküyor farklı bir şekilde oyunun process id alma yönetemi veya programı yokmu ?
Merhaba arkadşlar benim pcmde Process hacker açınca çöküyor farklı bir şekilde oyunun process id alma yönetemi veya programı yokmu ?
X XMAR Yorgun Master Üye Katılım 10 May 2020 Mesajlar 1,884 Beğeniler 1,633 15 Tem 2022 #2 omerkynn' Alıntı: Merhaba arkadşlar benim pcmde Process hacker açınca çöküyor farklı bir şekilde oyunun process id alma yönetemi veya programı yokmu ? Genişletmek için tıkla ... Hangi oyundan bahsediyoruz? Ayrıca görev yöneticinde ayrıntılara girdiğin zaman Pid yazıyor Oyla 0 Downvote
omerkynn' Alıntı: Merhaba arkadşlar benim pcmde Process hacker açınca çöküyor farklı bir şekilde oyunun process id alma yönetemi veya programı yokmu ? Genişletmek için tıkla ... Hangi oyundan bahsediyoruz? Ayrıca görev yöneticinde ayrıntılara girdiğin zaman Pid yazıyor
lawrens Master Üye Katılım 15 Şub 2021 Mesajlar 1,556 Beğeniler 518 15 Tem 2022 #3 XMAR' Alıntı: Hangi oyundan bahsediyoruz? Genişletmek için tıkla ... Wolftü Oyla 0 Downvote