evet process hacker ile steam.dll i injectledikten sonra oyunu açıp freezhook injector ile primo dll i injectliyorum videodaki gibi ama crash veriyorsteam.dll inject etmediğin için crash veriyor önce steame dll inject et sonra oyuna
evet process hacker ile steam.dll i injectledikten sonra oyunu açıp freezhook injector ile primo dll i injectliyorum videodaki gibi ama crash veriyorsteam.dll inject etmediğin için crash veriyor önce steame dll inject et sonra oyuna
discord verir misinevet process hacker ile steam.dll i injectledikten sonra oyunu açıp freezhook injector ile primo dll i injectliyorum videodaki gibi ama crash veriyor
--discord verir misin
Bu hile private bir hile olmasına rağmen ban yedirmeye devam ediyor ve cracklenmiş sürümünü sizinle paylaşıyorum iyi eğlenceler.
Status: Use at Own Risk
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu eski versiyonu kanka baya eski hatta
hilede neden script vs. yok ozaman agaeski değil 2 gün önceki versiyonu kanka eski olsa sen şuan o sürümü oyuna inject edemezdin
dumped olduğu zamanda cs2 için scripts yoktu da ondan 1 günde cracklenmiyor sonuçta bu tarz hilelerhilede neden script vs. yok ozaman aga