Bende herhangi bir sorun olmadı dxwebsetup ı kurdum öyle açtımerenity 21h1 de test etti ve onarım ekranı çıktı hep. aynı sorunu yaşadın mı?
Anladım hocam teşekkür ederim.şimdi açık olmak gerekirse, normal olarak her restartta banın kalkıyor fakat bunun uzun süren bir delaylı ban mı yoksa komple kalkıyor mu hiçbir fikrim yok.
eskiden bende kullandım ve ban yediğimde dümdüz restartlayıp giriyordum, yasaklanmıyordum.
son lcspoofer adında satış yapan kişi de "sadece restart atmanız yeterli, banınız kalkıyor" dediğinden dolayı bende bunu demenin en doğru olduğunu düşündüm.
yine de arada main hesabınızı kullanmak gibi bir fikriniz varsa, kesinlikle revo uninstaller ile valo vanguard silin bir de üstüne tekrardan bios update yapın + mac değişin.
ben böyle yapıyordum ve hiçbir sıkıntı yaşamıyordum.
iyi oyunlar dilerim, merakla bekliyorum.asus laptopta denedım serial değişti oyunu ındırıyorum sonucu yazarım
sürümümü 20h2 ye güncelliyorum ekstra olarak formatda atmış olacağım bu yüzden çalışacağını düşünüyorum daha önce aynı spoofer ilk cracklendiğinde çalışmıştı tekrar çalışacağını düşünüyorumNot : Bilmediğim bir sebepten dolayı mavi ekran sorunu var, sadece crackte değil normal gupro'da da.
1809 üstü ve 21h1 altı bir windows versiyonunda deneyin.
Yapmadan önce bir geri yükleme noktası oluşturun veya formata hazırlıklı olmak için usb'nizde windows bulundurun.
Spooflamadan önce;
1 - Bilgisayarınızı formatlayın veya valorant/vanguard ı revo uninstaller ile silin.
2 - Bios update yapın (Sadece bir kerelik)
Çalıştığı taktirde,
Bilgisayarınızı her restartladığınızda banınızı kaldırabileceksiniz, herhangi bir ek birşey yapmanıza gerek kalmayacak.
ReverseSeal tarafından cracklendi, exeyi sağlayan kişi benim.
İyi kullanımlar.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
ilk Crâck bende de çalışmıştı fakat mesela bunda mavi ekran sorunu yaşadım. şu an müsait olmadığım için format atıp yüksek sürüm de kuramadım fakat bir problem yaşayacağınızı düşünmüyorum. ne olur ne olmaz diye eklemek istedim boşu boşuna internet kafe/bilgisayarcı da format atmaya uğraşmayın diye.sürümümü 20h2 ye güncelliyorum ekstra olarak formatda atmış olacağım bu yüzden çalışacağını düşünüyorum daha önce aynı spoofer ilk cracklendiğinde çalışmıştı tekrar çalışacağını düşünüyorum
laptopum 1809 sürümüydü, ve spooftan sonra her pc açışta mavi ekran veriyordu mecbur format atmam gerekiyordu. gerçek gupro staffına sordum 1809 desteklemediğini söyledi.laptop 21h1 sürümü oyuna gırınce mı mavı hata verıyor yoksa spooftan sonra mı verıyordu ?