damega0306
Diamond Üye
Arkadaşlar Valorant İçin Aktif Olarak Deneyen Varmı?
ben denedim valorant hwid spoofer denedim yanlış isim ve şifre hatası aldım sonrna eac/be spoofer özeliğini seçip yaptım 4-5 tane cmd ekranı açıldı birüsür işlem yaptı sonra bilgisayarı yeniden başlatılsınmı diye sordu evet dedim sonra bilgisayara birşeyler oldu baya bi yavaşladı şuan valorantı kuruyorum kurulunca deniyicem kalkmışsa haber veririm ok?Arkadaşlar Valorant İçin Aktif Olarak Deneyen Varmı?
masallah vanguard calısıyorvalorant spoofer, gupro spoofer, vip spoofer, hwid spoofer, unban games, all games unban, hwid ban kaldırma, ban kaldırma, pc ban kaldırma, eac spoofer, battleye spoofer, vanguard spoofer
Status : UNKNOWN, Probably Detected
Supported : EAC, BattlEye, VanGuard
GuPro Spoofer CheatGlobal UI
CheatGlobal Loader Download
Dikkat Dikkat!
Bilmediğim bir sebepten olayı mavi ekran hatası var. Sadece Crâck'te değil normal gupro'da bu sorun mevcut
o yüzden 1809 üstü veya 21H1 altı Windows Versiyonlarında spoofer'ı deneyin. Spoofer'ı kullanmadan
önce bilgisayarınızda bir geri yükleme noktası oluşturun veya formata hazırlıklı olmak için USB Flash belleğinizde
yüklü bir windows setup'u bulundurun. Önlemlerinizi her ihtimale karşı ne olur ne olmaz alınız. Ayrıca
bazı kişilerde seri numarası değişmese bile valorant banı kalkıyor. Sonucu öğrenmek için valorant'ı indirin bakın.
Eğer Sorun Yaşarsanız
Yazı gelmemesi veya ekrana birşey gelmeme gibi sorunlar oluşursa lütfenLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
AIO Runtimes kurduktan sonra Windows Defender Blocker'ıLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirve defender'ı kapatın.
Windows Defender Blocker programının rar şifresi mevcuttur bunu yazın sorarsa eğer, rar şifresi : sordum
Bilgisayarınızı yeniden başlatıp tekrar deneyin. Sorunsuz bir şekilde spoofer çalışacaktır.
Detaylı Anlatım
1. Bilgisayarınıza format atın veya valorant/vanguard'ı revo uninstaller ile silip kaldırın.
2. Sadece bir kereliğine BIOS Update yapmanız gerekiyor. BIOS Update yapın.
3. Daha sonra bu sayfaya gelip cheatglobal loader'i indirin ve yönetici olarak açın.
4. Daha sonra bu sayfaya gelin ve buradan HİLEYİ ÇALIŞTIR butonuna basın.
5. Hepsi bu kadar, biraz bekleyin işlemler bittikten sonra pc yeniden başlatılacaktır.
6. PC Açıldıktan sonra cmd açın ve wmic baseboard get serialnumber yazın seri numarasını kaydedin.
7. Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve pc açıldıktan sonra tekrar 6 numaradaki söyleneni yapın.
8. İki seri numarasını karşılaştırın eğer birbirinden farklıysa tamamdır spoof işlemi başarılı.
9. Valorant'ı kurun ve oyuna girip keyfini çıkarın artık banınız kalkmıştır, iyi oyunlar.
Hocam sonuç nedir acaba?ben denedim valorant hwid spoofer denedim yanlış isim ve şifre hatası aldım sonrna eac/be spoofer özeliğini seçip yaptım 4-5 tane cmd ekranı açıldı birüsür işlem yaptı sonra bilgisayarı yeniden başlatılsınmı diye sordu evet dedim sonra bilgisayara birşeyler oldu baya bi yavaşladı şuan valorantı kuruyorum kurulunca deniyicem kalkmışsa haber veririm ok?
çalıştımı hocam?ben denedim valorant hwid spoofer denedim yanlış isim ve şifre hatası aldım sonrna eac/be spoofer özeliğini seçip yaptım 4-5 tane cmd ekranı açıldı birüsür işlem yaptı sonra bilgisayarı yeniden başlatılsınmı diye sordu evet dedim sonra bilgisayara birşeyler oldu baya bi yavaşladı şuan valorantı kuruyorum kurulunca deniyicem kalkmışsa haber veririm ok?