Porselen diş yaptırcam öneri

22 dişime porselen diş ve dolgu yaptıracağım, dişlerim çok kötüleşti ve fiyat teklifleri 19 bin TL, bu fiyata normal mi dişlerini yaptıran var mı?
Sizin önerdiginiz diş var mı
hocam yaptırman iyi güzel değer bu arada doktora çok dikkat et verdikleri fiyat az geldi bilmiyorum iyi bir doktor seçtiğini umuyorum sadece göz önünde bulundurman gerekenler bu diyebilirim doktorun iyi olsada ağrı çekiceksin (yaptırırken) ama kötü olursa 2 katı çekersin hizmet kalitesi vesaire

Porselen dişler bildiğim kadarı ile sürekli kırılmakta çivileme tekniği var daha pahalı ama daha sağlam

18 yaşındayım ve dişlerim inceleştirip küçültülcek öyle dedi bana dişlerimde boşluk var ve biraz çürük diyebiliriz kötü gösteriyor ama diş hekimim sana çok yakışacak yapılacak dişlerin ona güvendim
Hayatının hatasını yapmak üzeresin o diş inceltmenin ne olduğunu ve dişlerine takacakları şeyin sinirlerine et vb yerken baskı yapacağını (elma bile yerken) daha sonrasında bunların çıkarılıp yenilerinin takılması gerektiğini ve bazen dayanılmayacak kadar pis koktuklarını risk alarak devam et yoksa ağlarsın. internetten inceltilmiş dişlere bakmanı öneririm.

Fiyatı çok önemli değil bir sağlığıma birde boğazıma harcadığıma acımıyorum

benim bir tanıdığım yaptırdı yaptırdığı yerdermidir bilmem çok sıkıntı çekti

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt