Porselen diş yaptırcam öneri

sadgebyebye

Efsane Üye
22 dişime porselen diş ve dolgu yaptıracağım, dişlerim çok kötüleşti ve fiyat teklifleri 19 bin TL, bu fiyata normal mi dişlerini yaptıran var mı?
Sizin önerdiginiz diş var mı

Bence değer 19 bin TL'ye nede olsa ağız sağlığın millet sadece telefona 25-30 bin TL para veriyor

20k civarı bir meblaya mal olabilir ama değer kanka yaptır gitsin

Hocam kaç yaşındasın da porselen diş yaptırıyorsun. Porselen diş gerçek diş gibi keskin olmuyor. Mesela elma gibi kabuklu bir meyve yemeye kalktığında ısırmakta bir miktar zorlanabilirsin. Birde porselen kaplama için dişlerini inceltiyorlar. Doğal olarak ağzında ki kaplamanın ömrü bitince tekrar yenisini yaptırman gerekecek. Bütçen kaldıracak mı?

Hocam kaç yaşındasın da porselen diş yaptırıyorsun. Porselen diş gerçek diş gibi keskin olmuyor. Mesela elma gibi kabuklu bir meyve yemeye kalktığında ısırmakta bir miktar zorlanabilirsin. Birde porselen kaplama için dişlerini inceltiyorlar. Doğal olarak ağzında ki kaplamanın ömrü bitince tekrar yenisini yaptırman gerekecek. Bütçen kaldıracak mı?
18 yaşındayım ve dişlerim inceleştirip küçültülcek öyle dedi bana dişlerimde boşluk var ve biraz çürük diyebiliriz kötü gösteriyor ama diş hekimim sana çok yakışacak yapılacak dişlerin ona güvendim

18 yaşındayım ve dişlerim inceleştirip küçültülcek öyle dedi bana dişlerimde boşluk var ve biraz çürük diyebiliriz kötü gösteriyor ama diş hekimim sana çok yakışacak yapılacak dişlerin ona güvendim
Kankam sen o adam için müşterisin. O senin geleceğini düşünmüyor onu sen düşüneceksin. Eğer bundan 10 yıl sonra porselenin ömrü bitip tekrar kaplatman gerektiğinde karşılayamayacaksan dişsiz kalacaksın bunun farkında ol. 18 yaşında şimdiden böyle işlemlere gerek duyuyorsan 30'una kalmadan dişsiz kalırsın. İyi bakın şu dişlerinize çok zor değil ya.

Yaptırıcak Paran Varsa Yaptır Dişler Bence Çok Çok Önemli.

fb3bcc55317ea8e6212df445dbd9d5a3.gif
Discord:J1NX#0607

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt