POPUP BYPASS DW

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yxsuzigg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
flex laynn koymadı onu pop upu geliştiren eleman koymuş

içinde session stealer olduğu açıkca görülüyor ve source flex layne ait ama open sourcenin içine session stealer koymuş işte eleman bunu anlamak zor bişey mi
anladık dostum hadı sen ısıne bak valla suan hıcbısy olmadı bal gıbı kullanıyorum

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
anladık dotum hadı sen ısıne bak valla suan hıcbısy olmadı bal gıbı kullanıyorum
canım kardeşim bilgisizsin ve herhalde yaşın küçük anlatıyım normal böyle şeyler içinde session stealer var demek ne demek söyliyimmi tarayıcı bilgilerini topluyor yani rat demek değil bu rat atmıyor sana tarayıcı bilgilerini çekiyor toplu çekiyor verilerin publicdir senin şuan

canım kardeşim bilgisizsin ve herhalde yaşın küçük anlatıyım normal böyle şeyler içinde session stealer var demek ne demek söyliyimmi tarayıcı bilgilerini topluyor yani rat demek değil bu rat atmıyor sana tarayıcı bilgilerini çekiyor toplu çekiyor verilerin publicdir senin şuan
yaw he he tamam

bu arada içinde herhangi bir veri çektiğini söylemedim belki başka bir amaçtır bu ben sadece cevap bekledim siz saldrıdınız bana hala sorum geçerli neden tarayıcıya ulaşıyor bunu cevaplarsanız ben zaten egoluk yapıp inkar edicek değilim haklısın der tecrübe kazanırım yine kazanan ben olurum

bu arada indirmeyin güvenilir değil

Son düzenleme:
evet guvenlı adamı banladınız rat aatan kadını hala banlamıonuz mukemmel

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt