13safak13 Yeni Üye Katılım 23 Nis 2020 Mesajlar 5 Beğeniler 0 13 May 2021 #1 Arkadaşlar baazı serverlarda ne yaparsam yapayim pointerları bulmada sıkıntı yaşıyorum , yardımcı olabilcek var mı ?
Arkadaşlar baazı serverlarda ne yaparsam yapayim pointerları bulmada sıkıntı yaşıyorum , yardımcı olabilcek var mı ?
JuveSouL Master Üye Katılım 12 Ocak 2020 Mesajlar 986 Beğeniler 488 13 May 2021 #2 Hangi oyun ? Pointeri bulmakta mı sabitlemekte mi sıkıntı yaşıyorsun ? Bunlara cevap veririsen yardımcı olabilirim
Hangi oyun ? Pointeri bulmakta mı sabitlemekte mi sıkıntı yaşıyorsun ? Bunlara cevap veririsen yardımcı olabilirim
13safak13 Yeni Üye Katılım 23 Nis 2020 Mesajlar 5 Beğeniler 0 13 May 2021 #3 JuveSouL' Alıntı: Hangi oyun ? Pointeri bulmakta mı sabitlemekte mi sıkıntı yaşıyorsun ? Bunlara cevap veririsen yardımcı olabilirim Genişletmek için tıkla ... Metin2 pserverda hiç bir pointerı çekemiyorum. revolution ve cheat engine denedim
JuveSouL' Alıntı: Hangi oyun ? Pointeri bulmakta mı sabitlemekte mi sıkıntı yaşıyorsun ? Bunlara cevap veririsen yardımcı olabilirim Genişletmek için tıkla ... Metin2 pserverda hiç bir pointerı çekemiyorum. revolution ve cheat engine denedim