lawrens
Master Üye
Yani yoğun istek gelirse 0dan anlatımlıda çekerim her şeyi önemli olan istekl@XMAR bir ricada bulunucağım learning videolarına göz attım açıklayıcı anlatmışsın acaba wolfteamda veya farklı oyunlarda pointer bulma gibi bir video çekevilirmisn veya bildiğiniz güncel pointer bulma videoları varsa yorumlara bekliyorum![]()
evet evet çeksen gerçekten güzel olur o şekilde paylaşman umarım yakın zamanda 0dan anlatım çekersin kolay gelsin.Yani yoğun istek gelirse 0dan anlatımlıda çekerim her şeyi önemli olan istekl
bence öğrenmek isteyen herkezede yardımcı olmuş olursun çok güzel olurYani yoğun istek gelirse 0dan anlatımlıda çekerim her şeyi önemli olan istekl
Videolara nerden göz attın atabilir misin?@XMAR bir ricada bulunucağım learning videolarına göz attım açıklayıcı anlatmışsın acaba wolfteamda veya farklı oyunlarda pointer bulma gibi bir video çekevilirmisn veya bildiğiniz güncel pointer bulma videoları varsa yorumlara bekliyorum![]()
bence bu konuyu öğrenmek isteyen çok insan vardır istek baya gelir diye düşünüyorumYani yoğun istek gelirse 0dan anlatımlıda çekerim her şeyi önemli olan istekl
formda vardı profiline girip bakabilirsn bulurusn sanırsamVideolara nerden göz attın atabilir misin?