PointBlank VIP Hack Crâcked by DnSpy | Boşuna Para Vermeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostum eğer bilgisayarında cheat engine,process hacker, hex editor workshop, IDA, ollydbg, debugger gibi materyaller varsa program bu hatayı verir. -Bir Dost :DDD
kanka process hacker vardı sildim diğer dediklerinden yoktu hata vermeyi kesti ama hile yinede başlamıyor anlamıyorum

Hilenin "CB" vermesinin nedeni kullanım ile alakalı "İnfinite Ammo" "WalBug" "High Jump"gibi birkaç özellik kullanımı aşırıya kaçtığı sürece "CB" hatası alırsınız.
Onun dışında hile private olduğu için kendi kullandıkları bypass yöntenmleri mevcut, yani kolay kolay "CB" yemez.
"Please copy your hwıd and send your vendor ıs hwıd" Hatasının sebebi hileyi UPDATERX4 üzerinden değil size verdiğimiz exe üzerinden çalıştırmalısınız.

Not: Hileye girişlerde hala sıkıntı yaşayanlar olursa imzamda bulunan discord adresimden bana ulaşabilir.

Denemek için sabırsızlanıyorum teşekkürler

1623502147-1.jpg

Durum: 12.06.2021 Undetected
CheatBlocker Bypass Mevcuttur
PointBlank VIP Hack - Kullan [UI]
CheatGlobal Loader - Download

Açıklama
PointBlank için forumda çok fazla hile isteği olduğunu görüyorum. Oyun çok eski olmasına ve fazla oynanmadığını
düşünmeme rağmen hala oynandığını ve oyuna çok fazla ilgi olduğunu görüyorum. Bir kaç saat önce de bu hileyi inceleme fırsatım oldu.
Hile ücretli olarak el altından satılıyormuş galiba bende inceleyip sizin için ücretsiz hale getirdim. Bu tarz şeylere para ödeyip cebinizden
harcama yapmayın. Hile hakkında soru veya sorunlarınız olursa yorum yapabilirsiniz. Yardımcı olmaya çalışır ve sorunları çözeriz.

Nasıl Kullanılır
1. CheatGlobal loader'i indirin yönetici olarak çalıştırın.
2. Sonra bu sayfaya gelip hileyi çalıştır'a basın.
3. Daha sonra hile açılınca oradanda hileyi çalıştır'a basın.
4. Hepsi bu kadar hile açılıp ekrana gelecektir.
5. PointBlank'ı açıp bir odaya oyuna girin.
6. Ayarlarınızı yapın ve hilenin tadını çıkarın!

Hilenin Özellikleri
Name ESP : Düşmanların nickleri gözükür.
ESP Health : Düşmanların can değeri gözükür.
WallHack : Ateş ettiğinizde rakip duvar arkasından hasar alır.
Chams : Rakip espbox'ta olduğu gibi duvar arkası rengarenk gözükür.
No Recoil : Aim yani nişangahınız veya silahınız asla sekmez.
Quick Reload : Hızlı mermi değiştirebilirsiniz.
Quick Change : Hızlı ekipman ve silah değiştirebilirsiniz.
Fake Rank : Sahte rütbe gösterebilir ve oyuncuları şaşırtabilirsiniz.
High Jump : Space bastığınızda daha yükseğe zıplayabilirsiniz.
Infinity Ammo : Sınırsız mermiye sahip olursunuz.
No Fall Damage : Hasar yemez ve rakibe ağır hasar verirsiniz.
Suıcıde : İntihar edip kendinizi öldürebilirsiniz.
WallBug : Duvarlardan geçebilir ve hayalet olabilirsiniz.
Teleport Bomb : Bomba modunda bombanın yanına teleport olursunuz.
AimBot : Silahınız otomatik olarak düşmanın kafasına gider.
No Reload Snıper : Sniper'da asla mermi doldurmazsınız.
Fast Shot : Silahlarınız çok hızlı ateş eder. Rapid fire gibi.

Videolu Anlatım
(Sevabına biri çekerse olur inşallah xD)

Selam ben açıyorum her şeyi hile mesunu geliyo ama off da kalıyo on yapamıyorum tıklanmıyo çözümü nedir?

Hilenin "CB" vermesinin nedeni kullanım ile alakalı "İnfinite Ammo" "WalBug" "High Jump"gibi birkaç özellik kullanımı aşırıya kaçtığı sürece "CB" hatası alırsınız.
Onun dışında hile private olduğu için kendi kullandıkları bypass yöntenmleri mevcut, yani kolay kolay "CB" yemez.
"Please copy your hwıd and send your vendor ıs hwıd" Hatasının sebebi hileyi UPDATERX4 üzerinden değil size verdiğimiz exe üzerinden çalıştırmalısınız.

Not: Hileye girişlerde hala sıkıntı yaşayanlar olursa imzamda bulunan discord adresimden bana ulaşabilir.
exe'yi nereden verdiniz göremedim ?

Hile ile girince ya sunucu ile bağlantı yapiyor yadaca CB hileci tespit edildi diyip kapatıyor oyunu. duvara girme falan expoilits kullanmıyorum yada aimbot esp falan dün oynarken sıkıntı yoktu bugün tekrar pb yükliyip girim dedim cb veriyor. crackliyen arkadaşın dediği gibi o duvara girmedir falanda açmıyorum yani. bi ilgilenip bakarsa sevinirim. fix yemiş olabilir herkese açık olduğu için çünkü dün ben oynarken 3 5 oyun attım 1 kere bile atmadı. duvara girme falan açarsan atıyordu anca. şimdi cb veriyor :(

zaten böle hileler çabuk fix yer bunlar 1 veya 2 günlük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt