Ay sen benim fredime bak point blank hilesi yaptıktan sonra önünde diz çökmesi lazım olduğu valorantta hile yapan kişilere laf atıyor![]()

Şuan boş yapıyorsun hocam o diğer yöntemler 256 ve bulabiliyorsan bul 256 ile. Konu baltalamaya çalışman hoş değilaynı konu cg de başka yerde görmüştüm sanki buram buram paste kokusu gelio burnuma![]()
ee kanka sende r7flexin konuyu baltalıyordun noldu bir anda buraya döndün en azından onun konusunda dişe dokunur birşeyler varŞuan boş yapıyorsun hocam o diğer yöntemler 256 ve bulabiliyorsan bul 256 ile. Konu baltalamaya çalışman hoş değil![]()

Aynen bende görmüştümaynı konu cg de başka yerde görmüştüm sanki buram buram paste kokusu gelio burnuma![]()
Paste olduğunu kanıtla bakalım aslan parçası. Skid paster @R7flex köpeklerini üstüme salmışAynen bende görmüştümPaste tertmiz.
Valla sen benimkini kanıtlayamıyorsun ama nesePaste olduğunu kanıtla bakalım aslan parçası. Skid paster @R7flex köpeklerini üstüme salmış![]()
@iamfr3d köpkelride gelmişatsana bakalım gördügün konuyu, köpeklik yapmaya gerek yok.