Cwubs
Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
@Dreamfancy Yönetici başvuruları ne zaman açılır ?
Eline sağlık dostum Dreamfancy ile birlikte çok güzel bir iş başarmışsınız.allah razı olsun ben pointerlerı bulup her zaman atarım yeterki siz yapın form kullansın video çekip site reklamı ve üye toplamda sakınca var mı ?
Ayrıca ben sizin bunu yapmanız için özelden ulaşıcaktım baktimki yapışsınız içimi okudunuz tekrardan kolay gelsin@Dreamfancy
allah razı olsun ben pointerlerı bulup her zaman atarım yeterki siz yapın form kullansın video çekip site reklamı ve üye toplamda sakınca var mı ?
Ayrıca ben sizin bunu yapmanız için özelden ulaşıcaktım baktimki yapışsınız içimi okudunuz tekrardan kolay gelsin@Dreamfancy
@Dreamfancy Yönetici başvuruları ne zaman açılır ?
1 Kaç Özellik Daha Var Elimde Ulaşır mısınız ?Rica ederiz estağfurullah, üyelerimiz her konuda serbesttir. İstediğiniz herşeyi izin almadan yapabilirsiniz.
düzeltilir 1 hafta içerisinde ban yediniz mi ?Sanırım hile çalışmıyor artık hile bulundu dedi ve oyundan attı ?
pointerler sabit şuan sadece bypass gerekli yakında @Dreamfancy El atar diye düşünüyorumcb hatası veriyor artık güncelleme ne zaman gelir