bos muhabbet knk turk pbsi icin olan hileni saticam isteyenlere ucret karsiligi amma global serverlerde calisanlarin hepsini payulasicam yakin za,manda vize sinavlari haftasi pek vaktim yok oturup yazmak icinPaylaşmamanı tavsiye ediyorum, Point Blank hile yapan kişilere dava açıyor 2 arkadaşım davalık oldu.
Sen bilirsin, birde bir soru sorayim. Konu açmak istiyorum bir dosyanın crâcklenmesi lazım. Ama nasıl açacağımı bilmiyorum yeni üyeyim diye mi açamıyorum?bos muhabbet knk turk pbsi icin olan hileni saticam isteyenlere ucret karsiligi amma global serverlerde calisanlarin hepsini payulasicam yakin za,manda vize sinavlari haftasi pek vaktim yok oturup yazmak icin
evet yeni uyeler acamiyor ulasmaniz gereken mesaj siniri var spam yapmayin banlanirsiniz normal fikir bildirin bildikleriniz onerilerinizi paylasin daha makule gecerSen bilirsin, birde bir soru sorayim. Konu açmak istiyorum bir dosyanın crâcklenmesi lazım. Ama nasıl açacağımı bilmiyorum yeni üyeyim diye mi açamıyorum?
Kaç mesaj yapmam gerekiyor konu açmam için?evet yeni uyeler acamiyor ulasmaniz gereken mesaj siniri var spam yapmayin banlanirsiniz normal fikir bildirin bildikleriniz onerilerinizi paylasin daha makule gecer
20Kaç mesaj yapmam gerekiyor konu açmam için?
kanka bana lazm ya cb hatası vermeyen bişey varsa dcden at kullanayımbos muhabbet knk turk pbsi icin olan hileni saticam isteyenlere ucret karsiligi amma global serverlerde calisanlarin hepsini payulasicam yakin za,manda vize sinavlari haftasi pek vaktim yok oturup yazmak icin
knk cb vermiyor 100 % tam 2 senedir hemde amma tr pbsi icin olanis atiyorum diyer bildigim herseyi paylasicam ruspb ve farkli pb ler icin olanini20
kanka bana lazm ya cb hatası vermeyen bişey varsa dcden at kullanayım
tr pbsi için lazm zaten yokmu deponda falan hiç yaaknk cb vermiyor 100 % tam 2 senedir hemde amma tr pbsi icin olanis atiyorum diyer bildigim herseyi paylasicam ruspb ve farkli pb ler icin olanini
benpoinblank oynayan kaldımı