PointBlank Çalışan Hileler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sanmam eskiden ben öok kullanırdım hile ölede sıkıntı yaşamadım hesapları banlar sadeee

Paylaşmamanı tavsiye ediyorum, Point Blank hile yapan kişilere dava açıyor 2 arkadaşım davalık oldu.
bos muhabbet knk turk pbsi icin olan hileni saticam isteyenlere ucret karsiligi amma global serverlerde calisanlarin hepsini payulasicam yakin za,manda vize sinavlari haftasi pek vaktim yok oturup yazmak icin

bos muhabbet knk turk pbsi icin olan hileni saticam isteyenlere ucret karsiligi amma global serverlerde calisanlarin hepsini payulasicam yakin za,manda vize sinavlari haftasi pek vaktim yok oturup yazmak icin
Sen bilirsin, birde bir soru sorayim. Konu açmak istiyorum bir dosyanın crâcklenmesi lazım. Ama nasıl açacağımı bilmiyorum yeni üyeyim diye mi açamıyorum?

Sen bilirsin, birde bir soru sorayim. Konu açmak istiyorum bir dosyanın crâcklenmesi lazım. Ama nasıl açacağımı bilmiyorum yeni üyeyim diye mi açamıyorum?
evet yeni uyeler acamiyor ulasmaniz gereken mesaj siniri var spam yapmayin banlanirsiniz normal fikir bildirin bildikleriniz onerilerinizi paylasin daha makule gecer

20

kanka bana lazm ya cb hatası vermeyen bişey varsa dcden at kullanayım
knk cb vermiyor 100 % tam 2 senedir hemde amma tr pbsi icin olanis atiyorum diyer bildigim herseyi paylasicam ruspb ve farkli pb ler icin olanini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt