Reklam Point Blank V1 PvP - PROJECT GOLD YENİDEN AKTİF!

tabi canim :D suan bile aca bilirim cok sey var acmak icin calisma qarantili :D esp oto macro :D
buyrun deneyin oto ban vb yok sistemi ne kadar kişi deneyip açık raporlarsa o kadar fazla geliştirebilirim hocam md5 block vb atmıyorum cheat blocker gibi :D denerseniz çok memnun olurum

buyrun deneyin oto ban vb yok sistemi ne kadar kişi deneyip açık raporlarsa o kadar fazla geliştirebilirim hocam md5 block vb atmıyorum cheat blocker gibi :D denerseniz çok memnun olurum
Birşey bedavaysa ürün siziniz mantığı - Virüs ve.s olmadını nasıl kanıtlamayı düşünüyorsunuz

Birşey bedavaysa ürün siziniz mantığı - Virüs ve.s olmadını nasıl kanıtlamayı düşünüyorsunuz
hocam anydesk ile source kodlarımı inceleyebilirsiniz. kod doğal olarak kapalı kaynak. Sizin dediğinize göre valorantta da aynı şey oluyor , cs de de aynı şey oluyor , lol'de de aynı şey oluyor :D argüman sunmadan virüs demeniz adil mi? defender aptalı false positive görüyor onda haklısınız sanallaştırma kullanıyorum ve winapi kullandığım için algılamasını normak karşılıyorum.
Trojan:Script/Sabsik.FL.A!ml vb olsa anlarım wacac , Win32/Puwaders.C!ml veya Win32/OfferCore algılıyor zaten. bütün source kodlarımı inceleyebilir forum admini isterseniz hiç sorun yok :)

ki buraya virüs atmak kadar aptal bir hareket etmem burası sağlam bi forum confuserim bile çöpe çıktığı için virüs varmı yok mu @LordH4SS4N hocama da sorabilirsin :D (hasan hocam projelerimi dumplarsan paylaşma lütfen :D)

projenizde başarılar bir ara kesinlikle deniycem.

TEKRAR YAZAYIM. VİRÜS ŞÜPHESİ OLAN ARKADAŞLAR KULLANDIĞIM CONFUSERE KADAR NE YAPTIĞIMI ANYDESK İLE GÖSTEREBİLİRİM DİLERSENİZ ADMİNLERDE BAKABİLİR CLEAN BÜTÜN PROJE BANA AİT. AMACIMIZ OYUN OYNAMAK DÜZGÜN VE EŞİT ŞARTLARI POİNT BLANK'TA SUNMAKTIR BU OYUNU DAHA ÖNCE OYNAYAN HERKES EŞİTSİZLİKTEN YAKINIRDI (P2W) YÜZÜNDEN OYUN OYNANMAZDI BİZ EŞİT ŞARTLAR ALTINDA OYUNUN NASIL GÜZEL OYNANDIĞINI GÖSTERMEK İÇİN PROJEYİ OLUŞTURDUK. BU İŞTE YENİ DEĞİLİZ , 2016'DA BAŞLADIK. ÖNCE CS 1.6 ÜZERİNE MODLAR GELİŞTİRİYORDUM SONRADAN PVP PROJELERİNE KAYDIM FARKLI FORUMLAR VB DERKEN BURADAYIZ :)

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
denedım ufak tefek site teması ve launcher estetıkleştirilirse oynanır makronun fixlenmesi güzel olmuş uzun zamandır qq yapmıyorduk :)

denedım ufak tefek site teması ve launcher estetıkleştirilirse oynanır makronun fixlenmesi güzel olmuş uzun zamandır qq yapmıyorduk :)
Hocam tasarım özürlüsü olduğum doğrudur :D güncellemelerle yapacağım backend sağlamda UI/UX dersi almadığımdan (alaylıyım) böyle yoksa daha neler neler yaparım :D sağdan soldan tasarım araklıyorum resmen :d

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt