Point Blank Hızlı Silah,Ghost exit hile

Öylesine yaptım :d nasıl yapılacağı videoda gösteriliyor. Ghost exit derecelide - puan yemeden çıkmanızı da sağlıyor. Karşıya güçlü rakip gelirse oraya sadece 4 yazarak oyundan çıkabilirsiniz - puan yemezsiniz. Sitede olduğunu biliyorum sadece paylaşmak istedim.
indirme: ,
vt:

BAN RİSKİ VAR MI

uzun zamandır cg de olanın paralısını kullanıyorum ban yemek gerçekten çok zor . Belli ede ede oynasan bile çoğu kişi uğraşıpta videonu almıyor genelde snip trigger ile oynuyorum yine de belli olmuyor :D Rütbe tuğgeneral olunca kimse şüphelenmiyor zaten bir de aimbot gelse süper olur :D

uzun zamandır cg de olanın paralısını kullanıyorum ban yemek gerçekten çok zor . Belli ede ede oynasan bile çoğu kişi uğraşıpta videonu almıyor genelde snip trigger ile oynuyorum yine de belli olmuyor :D Rütbe tuğgeneral olunca kimse şüphelenmiyor zaten bir de aimbot gelse süper olur :D
aynen dediğim gibi banlanmak için uğraşman gerekiyor.Derecelide hile kullananlar çok göze batıyor ama normal sunucuda zaten bot dolu onlar video almasını bile bilmiyorlar :d

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt