Playstation 5 Fortnite Hile

zor ama imkansız değil.

Arkadaşlar playstation 5 de fortnite pubg gibi online oyunlarda hile açmanın bir yolu varmı
dostum @rimeyakar kırmadan yapamazsın demiş ama hayır, norecoil gibi aim oyunları için özel aparatlar var usb şeklinde ps5'e takıyorsun kullanıyorsun.

Düzenleme : İstersen internette "ps5 no recoil device" gibi aratırsan karşına tonlarca çıkar fakat fiyatlar biraz kabarık :)

gtaya trainer falan yukleniyor ama online yukleniyormu bilmiyorum, forniteye vs giriliyor
Kırınca fortnite giremezsin. Fortnite için PSNetwork hesabı gerek ve kırdıktan sonra bağlantı ve api gibi şeylerin hepsi patlıyor. Düzeltsen bile hesabın 1-2 gün içinde kesin banlanıyor.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
dostum @rimeyakar kırmadan yapamazsın demiş ama hayır, norecoil gibi aim oyunları için özel aparatlar var usb şeklinde ps5'e takıyorsun kullanıyorsun.

Düzenleme : İstersen internette "ps5 no recoil device" gibi aratırsan karşına tonlarca çıkar fakat fiyatlar biraz kabarık :)

Kırınca fortnite giremezsin. Fortnite için PSNetwork hesabı gerek ve kırdıktan sonra bağlantı ve api gibi şeylerin hepsi patlıyor. Düzeltsen bile hesabın 1-2 gün içinde kesin banlanıyor.
yaklasik 1 yil once videosuna rastlamistim, kirmayi dusunuyordum ve adam forniteye girebiliyordu suanlik bir bilgim yok.

yaklasik 1 yil once videosuna rastlamistim, kirmayi dusunuyordum ve adam forniteye girebiliyordu suanlik bir bilgim yok.
Öncedende girilmiyordu diye biliyorum ama belki yanlışım vardır. Şu anda girilmiyor arkadaşımda crackli ps5 var ve network'e bağlanamıyor yani tüm oyunlar var ama online giremiyor. Xbox'da online girmek için kırık cihazla birlikte oturum açınca cihaz banı yiyorsun bidaha o xbox kullanılmıyo :D

xbox valorant'da açıyoruz ama ps5 için denemedik hiç onun haricinde ps5 için arkadaşların dediği gibi kırılmadan görmedim ben de hiç

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kanka bende ps 4 var oyuna girince garip bir sayılı bir hata verip oyundan atıyor hilede

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt