Çözüldü PHP l0g hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DLTfuruncu53

YENEMEZSİN
Master Üye
agalar php öğrenmeye çalışıyorum bu aralar mesela şimdi insta login kısmının fake halini hazırladım bakın resime

ama kurban kullanıcı adını ve şifresini yazıp girişyapa bastığında bana user : password gelmesi için nasıl bir kod yazmalıyım yardımcı olurmusunuz

agalar php öğrenmeye çalışıyorum bu aralar mesela şimdi insta login kısmının fake halini hazırladım bakın resime

ama kurban kullanıcı adını ve şifresini yazıp girişyapa bastığında bana user : password gelmesi için nasıl bir kod yazmalıyım yardımcı olurmusunuz
hala bu yöntemi yiyen var mı cok merak ediyorum

nereye attıracaksın logu?

txt içerisine atrmakla uğraşma, ikinci bir php dosyası aç diğer dosyadaki formu o dosyaya ppost ettir postdan gelen verileri veritabanına kaydet veya txt'e zor değil

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

google direk red page atar siteye zaten bir hostingle kurarsan direk uçar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt