Bir de piyasanın en iyi spooferını satıyoruz diye pazarlayanlar varBu lanet spoofer ıcın acılan son 3 günde 4. konu satmayın bunu mılletı sıkıntıya sokuyor memnun olan göremedim bi en son ikide bi bakıma alıyorlardı.
onu bosver cekılıs konusunu gordun mu eleman begenı kasmıs modlar afk bızde mı yapsak 100.000 tl nakit cekilisi videosuz multiye kazandırsak sonra bir şekil döndürmeye calıssak muhabbeti.Bir de piyasanın en iyi spooferını satıyoruz diye pazarlayanlar var
Ben okeyimonu bosver cekılıs konusunu gordun mu eleman begenı kasmıs modlar afk bızde mı yapsak 100.000 tl nakit cekilisi videosuz multiye kazandırsak sonra bir şekil döndürmeye calıssak muhabbeti.
sonra beni satmayin bu yaptırdı zorla diye Q:WDF:WQFRasddas:WFRQ:frwq @kay1337 gereken sürede yanıt vermediği için çekilişi @Aquamarine kazanmıstır iyi forumlar rqF:WQF:WQr.wqBen okeyim
aldığın yer burda varsa şikayet konusu aç illa bakarlarPesp spoofer var tpm protect tıklayınca sürekli bu hatayı alıyom tickete cevap vermiyorlar yardım
csm kapattın mıPesp spoofer var tpm protect tıklayınca sürekli bu hatayı alıyom tickete cevap vermiyorlar yardım
pespin yeni spoferini blimiyorum ama bir dahasına önerim blue pill'in perm spooferi olacaktırPesp spoofer var tpm protect tıklayınca sürekli bu hatayı alıyom tickete cevap vermiyorlar yardım