ticketa cevap vermelerini beklicen 50 kere etiketleme timeout atıyor 1-2 kere etiketle bekle yazmasını yazmazsa ticketı kapat yeni ticket aç yine aynı şeyleri yazPesp spoofer var tpm protect tıklayınca sürekli bu hatayı alıyom tickete cevap vermiyorlar yardım
50 kere etiket atmadım 1 kere etiketledim ve sadece 2 kez ticket açtım 3 günde .ticketa cevap vermelerini beklicen 50 kere etiketleme timeout atıyor 1-2 kere etiketle bekle yazmasını yazmazsa ticketı kapat yeni ticket aç yine aynı şeyleri yaz
Bende açmıştım hiç bakmamıştı kullanılmaz zaten pesp kimden aldıysan resellera sor.50 kere etiket atmadım 1 kere etiketledim ve sadece 2 kez ticket açtım 3 günde .
Sende calısıyormu tpm protectorBende açmıştım hiç bakmamıştı kullanılmaz zaten pesp kimden aldıysan resellera sor.
Pesp kullanmıyorum bi ara olmuştu o olay bypass hatası deildi bendekiSende calısıyormu tpm protector
50 kere etiket attın ondan bakmıyo anlamında demedim bakmıyor diye 50 kere atarsan timeout yersin diye dedim50 kere etiket atmadım 1 kere etiketledim ve sadece 2 kez ticket açtım 3 günde .
Harbiden ya 5 kuruş için insanları düşürdükleri şeye bakBu lanet spoofer ıcın acılan son 3 günde 4. konu satmayın bunu mılletı sıkıntıya sokuyor memnun olan göremedim bi en son ikide bi bakıma alıyorlardı.