PENTASHARP

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan adasdna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

adasdna

Bronz Üye
Merhaba. Birkaç gün önce pentasharp almıştım denemek için eğer çalışsaydı uzatıcaktım yetkililerin tickete dönme süresi en az 2 3 saat sürüyo kurulum videosu var ama kurulum videosundaki gibi işlemiyor olay biostan usbden kurulum yapma falan filan bir de unlock time diye bir şey var 8000sn unlock time atıyor ve hile düzgün çalışmıyor bile 1 kere çalıştı daha da çalışmadı

merhaba bende bir kaç gün önce almıştım ama bu dediğin sorunları yaşamadım gayet güzel çalıştı ek olarakta ud bir hile öneririm sıkıntı yaşamadım ben

Merhaba. Birkaç gün önce pentasharp almıştım denemek için eğer çalışsaydı uzatıcaktım yetkililerin tickete dönme süresi en az 2 3 saat sürüyo kurulum videosu var ama kurulum videosundaki gibi işlemiyor olay biostan usbden kurulum yapma falan filan bir de unlock time diye bir şey var 8000sn unlock time atıyor ve hile düzgün çalışmıyor bile 1 kere çalıştı daha da çalışmadı
pentasharp cg de mi hala

1 ay aralıksız kullandım sorunsuz bir şekilde çalışıyor ve hesap hala ban yemedi. genelde akşam 18:00 sonrası aktif oluyorlar

Crâck toir satılıyor usb efi boot diye bir şey yapmışlar bir düzgün mü çalışmasını bekliyorsunuz hocam hiçkimsenin oradan bir şey satın almaması gerekiyor

alırken aldığınız yeri araştırın iyice beyler paranız çöpe gider yoksa

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt