Çözüldü PentaSharp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ironhide

Silver Üye
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @PentaSharpUD
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (satıs sonrası ilgisizlik teknik destek vermemesi)
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : (; 20.08.2024)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : (https://cheatglobal.com/konu/bypass...-pubg-all-pc-spoofer-undetected-cheats.12675/)
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller: Ektedir
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; Saatlerdir sorunları çözmeye calısıyorum tek kelime cevap verip geçiştiriyorlar teknik destek vermiyorlar,bakın hata veriyor diyorum etiketliyorum belkide bakmıyor bile evet yazıp geçiyor,güzel bir dille soyliyorum ama nafile destek vermiyorlar,7 günlük olan programın 1 günü boşa gitti,yardımcı olmayacaklarsa paramın iadesini istiyorum.Gelişme: Program bilgisayarımda çalısmıyor ve iade edemeyecegıni soyliyor sonuç olarak çözüm yok ne kadar denesekde olmıyor.

Son düzenleme:
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @PentaSharpUD
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (satıs sonrası ilgisizlik teknik destek vermemesi)
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : (; 20.08.2024)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : (https://cheatglobal.com/konu/bypass...-pubg-all-pc-spoofer-undetected-cheats.12675/)
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller: Ektedir
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; Saatlerdir sorunları çözmeye calısıyorum tek kelime cevap verip geçiştiriyorlar teknik destek vermiyorlar,bakın hata veriyor diyorum etiketliyorum belkide bakmıyor bile evet yazıp geçiyor,güzel bir dille soyliyorum ama nafile destek vermiyorlar,7 günlük olan programın 1 günü boşa gitti,yardımcı olmayacaklarsa paramın iadesini istiyorum.

insan almadan önce mağazayı araştırır sego ve bunun gibi kişilerden hile alma kanka bidaha buda sana ders olsun geçmiş olsun bu arada ama o para yandı gibi

insan almadan önce mağazayı araştırır sego ve bunun gibi kişilerden hile alma kanka bidaha buda sana ders olsun geçmiş olsun bu arada ama o para yandı gibi
araştır diyosunda formda onaylı satıcı ben olsam bende onaylı satıcıdan alırdım

Pentasharpın forumdan kaldırılması gerek ya, insanlar trusted olduğuna güvenip satın alım yapıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt