heyok bilmiyom sadece dene diye dedimsorun bende degil kral 10 gündür kulanıyorum hileyi zatden son 2 gündür bi skıntı var buda herkesde varmış yeni ögrendim
eyw kral genedeheyok bilmiyom sadece dene diye dedim
keyden giden 1 haftalık süreye nolcakinsanların hayatı var dostum ticket'a dönüş 1 haftaya kadar sürebilir.
işallah giden zamanı geri verirlerkeyden giden 1 haftalık süreye nolcak
Bir hizmete para ödüyorsan "hayatı var" diyerek 1 hafta ticket süresi belirtemezsin dostum buneinsanların hayatı var dostum ticket'a dönüş 1 haftaya kadar sürebilir.
evet hile düzeltmişler tahmin edin giden süreyi verdilermi hayır pentasharp pişmanlıktır bu satden sonraBir hizmete para ödüyorsan "hayatı var" diyerek 1 hafta ticket süresi belirtemezsin dostum bune
evet hile düzeltmişler tahmin edin giden süreyi verdilermi hayır pentasharp pişmanlıktır bu satden sonra
Gölgeler açık mıhile çalıştırıyorum oyun başlıyor tam oyun başlarken oyundan atıyor 2 gündür aynı sorun var gidiyorum discord dan yardım istiyorum kimse cevap vermiyor bu sorun sadece bende mi var ?
şaka yapıyordum :/Bir hizmete para ödüyorsan "hayatı var" diyerek 1 hafta ticket süresi belirtemezsin dostum bune