PentaSharp çöpü

Ninjaware'den daha iyi oldukları kesin. 3 iq beyninizle birilerine laf atmadan önce 2 kere düşünün.

Abi şu çocuk NINJAWARE kullanırken başkalarına laf atıyor ya kafayı yiyeceğim. Hayatında hiç kullandın mı PentaSharp? Hile piyasası hakkında en ufak bilgin var mı? Komik olmayı bırak.
Penta zaten senin değil miydi :winkwink:

Lan noluyro burda
unknown.png

evet doğrudur

Ninjaware'den daha iyi oldukları kesin. 3 iq beyninizle birilerine laf atmadan önce 2 kere düşünün.

Abi şu çocuk NINJAWARE kullanırken başkalarına laf atıyor ya kafayı yiyeceğim. Hayatında hiç kullandın mı PentaSharp? Hile piyasası hakkında en ufak bilgin var mı? Komik olmayı bırak.

Ben pentasharpın hem lol scriptini hem valo aimbotunu kullandım. İkisi de çöp xD

Ben şuan hiç bir hile kullanmıyorum sen ikide bir ninja hilesine sallayıp duruyorsun baya kuduruyorsunn niyeyse hangi yaran var hiç anlamıyorum sen de komik olmayı bırakıp gidip çalış işte veya ailenden geçin x2 kere diyişim
bf1717af08fcd9a59f5ebf9649f1dd39.jpg

Son düzenleme:
knk bu arada çok ilgililer ben aldım hatat ban yedim 3 4 haftanın osnunda banımı kaldırmam için bile yardımcı oldular bana baya ilgililer

knk bu arada çok ilgililer ben aldım hatat ban yedim 3 4 haftanın osnunda banımı kaldırmam için bile yardımcı oldular bana baya ilgililer
banımı kaldırmam için yardımcı oldular dediğin naptılar lolün dosya klasöründeki logları silip oyunamı gir dediler :kappasmiley:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt