PentaSharp çöpü

fring

Uzman Üye
PentaSharp color bot almayı düşünen arkadaşlarıma almamalarını tavsiye ediyorum. Öncelikle hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar bir arkadaşım hileyi satın aldı çalışmadı ve kimse yardımcı olmadı :D. Parasının hakkını kesinlikle vermiyor detected bir hile zaten ve color bot yani ne bekliyorsnuz. Yanlış hatırlamıyorsam günlüğü 5 dolardı çöp hilenin 😂

daha once pentasharp hakkında post atanlar olmuştu onun üzerine almanızda sizin hatanız

PentaSharp color bot almayı düşünen arkadaşlarıma almamalarını tavsiye ediyorum. Öncelikle hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar bir arkadaşım hileyi satın aldı çalışmadı ve kimse yardımcı olmadı :D. Parasının hakkını kesinlikle vermiyor detected bir hile zaten ve color bot yani ne bekliyorsnuz. Yanlış hatırlamıyorsam günlüğü 5 dolardı çöp hilenin 😂

3 iq destek olr gibi

BOZDON SOTON OLON MOŞTOROLORO YORDOMCO OLOBOLOYOROZ TOK

images

:dragonboy::mmgood:

zaten kötülemişlerdi ona rağmen alanların hatası :D

BOZDON SOTON OLON MOŞTOROLORO YORDOMCO OLOBOLOYOROZ TOK

images
Ninjaware'den daha iyi oldukları kesin. 3 iq beyninizle birilerine laf atmadan önce 2 kere düşünün.

Abi şu çocuk NINJAWARE kullanırken başkalarına laf atıyor ya kafayı yiyeceğim. Hayatında hiç kullandın mı PentaSharp? Hile piyasası hakkında en ufak bilgin var mı? Komik olmayı bırak.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt