Çalışmıyor Pellix CS2 External Crâcked By LOLSHAN (Paste)

onune gelen her hileye paste yazma kardesim bu hilenin sahibi yg ve ucde yokken yaptı cogu seyi

Bu arada evet pellix çok istenen bir hile olduğu için kırdım.
Peki fake Pellix Crâck videosu paylaşan güzel kardeşim. Haberin olsun hile Loader'da değil Dll'de haha.
onune gelen her hileye paste yazma kardesim bu hilenin sahibi yg ve ucde yokken yaptı cogu seyi
Ayrıca bu Paster dayanışmanız beni benden aldı :D
Kodları görüp incelediğimden konuya (Paste) yazıyorum. Kullandığı Driver paste ve üstüne Driver loadlanmamışsa dümdüz ReadProcessMemory api kullanıyor 0 iq.

Peki fake Pellix Crâck videosu paylaşan güzel kardeşim.
Paylaştığın video benim videom biliyosun dimi rahatsız olsam kaldırırım yani :D

Haberin olsun hile Loader'da değil Dll'de haha.
Eski sürümlerde themida kullanıyordu vmp değil ve hile .dll'de değildi. Driver'ı sadece bluescreen için kullanıyordu.

Kodları görüp incelediğimden konuya (Paste) yazıyorum. Kullandığı Driver paste ve üstüne Driver loadlanmamışsa dümdüz ReadProcessMemory api kullanıyor 0 iq.
Ben adamı tanımıyorum bile ama kimsede yokken o yapmışsa paste olamaz mantıkten.
Bunları yapıp rpm kullanıyorsa onun sorunu bana şikayet etme. Türklerde pellix kullanıp öven çok kişi var.

Eski sürümlerde themida kullanıyordu vmp değil ve hile .dll'de değildi. Driver'ı sadece bluescreen için kullanıyordu.
Kendi videonu izle, notepad.exe'ye hilenin Dll'ini inject ediyor (tabi ki Dll'de de Auth var) CS:GO'da da Pellix'i Cracklemiştim (CS2'de sistemleri hala aynı). Hadi paster+yalancısın anladım da bari hile nasıl çalışıyor diye biraz bakmaya çalışsaymışsın hahaha.
Başka yalanın var mı?
kijeuim.png
bgv0kxl.png

Kendi videonu izle, notepad.exe'ye hilenin Dll'ini inject ediyor (tabi ki Dll'de de Auth var) CS:GO'da da Pellix'i Cracklemiştim (CS2'de sistemleri hala aynı). Hadi paster+yalancısın anladım da bari hile nasıl çalışıyor diye biraz bakmaya çalışsaymışsın hahaha.
Başka yalanın var mı?
kijeuim.png
Hmm evet notepada inject ederek çalıştırıyormuş ama themida vardı loaderinde. csgo sürumünde dll icinde auth olsaydı shutdown atardı ya da kapanırdı program.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt