pc yardımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hznuri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hznuri

Platinum Üye
beyler selamün aleyküm. eskiden oyunlar oynarken aldığım fps oranları beni çok tatmin ediyordu ama ne yazık ki oyunlara gelen güncellemeler ile yavaş yavaş fps drobu yaşıyorum. daha verimli bir şekilde kullanabilmek için hangi donanımı alabilirim? mesela elimdekini satıp üstüne ne alabilirim uygun fiyata. veya yapmam gereken pc ayarları falan var mı? nvidia gibi
pc özellikleri:
16gb ram ddr3
gtx 1060 3gb 192 bit
i7 2600 işlemci
gigabyte anakart
220gb ssd

Ekran kartını 1650ti, işlemcini ise i5 10400f yapmanı tavsiye ederim. Ram'leri ise DDR4'e yükselt.

aynı sorun bende de var maalesef eskiden 120 fps oynadığımı şimdi 40 la oynuyorum

beyler selamün aleyküm. eskiden oyunlar oynarken aldığım fps oranları beni çok tatmin ediyordu ama ne yazık ki oyunlara gelen güncellemeler ile yavaş yavaş fps drobu yaşıyorum. daha verimli bir şekilde kullanabilmek için hangi donanımı alabilirim? mesela elimdekini satıp üstüne ne alabilirim uygun fiyata. veya yapmam gereken pc ayarları falan var mı? nvidia gibi
pc özellikleri:
16gb ram ddr3
gtx 1060 3gb 192 bit
i7 2600 işlemci
gigabyte anakart
220gb ssd
Bilgisiyarı Temizletmeni tavsiye ederim
ve temiz bir bios formatı attıktan sonra oranların normale döncektir :)
eğer durumun varsa nvida 2060 flnda alabilirsin ayrıca birde i7 güzel bir modelini alabilirsin
ama çözüm olmasa forumdaki nihahi performans konuma bakmanı tavsiye ederim iyi forumlar.

Bilgisiyarı Temizletmeni tavsiye ederim
ve temiz bir bios formatı attıktan sonra oranların normale döncektir :)
eğer durumun varsa nvida 2060 flnda alabilirsin ayrıca birde i7 güzel bir modelini alabilirsin
ama çözüm olmasa forumdaki nihahi performans konuma bakmanı tavsiye ederim iyi forumlar.
4-5 gün önce temiz bir genel format attım, ilk 2 gün oldukça iyi bir performans aldım ama daha sonra eski haline döndü

bence elindekini satma bakımlarını yapıp kullanmaya devam etmelisin çünkü aşırı pahalı fiyatlar

4-5 gün önce temiz bir genel format attım, ilk 2 gün oldukça iyi bir performans aldım ama daha sonra eski haline döndü
Indirdğin sayfada sıkıntı olabilir indirirken yanında 3. parti zararlı yazılımla inmiş olabilir ayrıca herşey format değildir bilgisayarın eski vs olabilir
Format atmak yeterli değildir b ilgisayarda sıkıntı olabilir

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt