Çözüldü Pc toplamak veya sağlam laptop almak istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 01bilocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

01bilocan

Silver Üye
BÜTÇEM 5000-8000 tl arası

Kasalı bilgisayarım ve laptopum var.
parça almak veya sağlam laptop almayı düşünüyorum.

Oyunlar hiç kasmasın istiyorum.(şuanki laptopum oyunları açmıyor açınca 2 fps oluyo)
16 gb Ram , 2-4 gb ekran kartı istiyorum.
Kasalıya mı parça alayım yoksa monster notebook mu alayım?

1)Kasalı alacaksam ne parçalar almam lazım ?
2)şuanki laptopuma 16 gb ram alırsam olur mu?

BÜTÇEM 5000-8000 tl arası

Kasalı bilgisayarım ve laptopum var.
parça almak veya sağlam laptop almayı düşünüyorum.

Oyunlar hiç kasmasın istiyorum.(şuanki laptopum oyunları açmıyor açınca 2 fps oluyo)
16 gb Ram , 2-4 gb ekran kartı istiyorum.
Kasalıya mı parça alayım yoksa monster notebook mu alayım?

1)Kasalı alacaksam ne parçalar almam lazım ?
2)şuanki laptopuma 16 gb ram alırsam olur mu?
Şuanki bilgisayarını bilmeden ne yazık ki kimse yorum yapamaz.
Ayrıca seyahat etmeyen birisiysen tabiki kasa alman daha iyi olur.

Laptopda bildigim kadariyla cok fazla ısınıyor ve drop sorunları oluyor onerim kasa alman sifirdan

Kanka laptop alırsan çok pişman olursun çünkü laptop da ısınma problemi aynı zamanda da şarjsız full performans göstermeme gibi bir problemle karşılaşırsın yani en iyisi ve en güzeli kasa internetten sipariş verebilirsin söylediğin bütçeye göre istediğin özelliklerin de iyisin de kasalar var fakat max 8000 TL veriyorsan 5000 TL ile hazır kasa alıp geri kalanıyla monitör, klavye, mouse, kulaklık, mouse pad gibi gereksinimlerini al derim. Yani toplam paranı iyice hesap et ondan sonra kendine çok güzel bir sistem diz ayrıca diğer kasanı falan da satıp üstüne para koyabilirsin.

Kanka laptop alırsan çok pişman olursun çünkü laptop da ısınma problemi aynı zamanda da şarjsız full performans göstermeme gibi bir problemle karşılaşırsın yani en iyisi ve en güzeli kasa internetten sipariş verebilirsin söylediğin bütçeye göre istediğin özelliklerin de iyisin de kasalar var fakat max 8000 TL veriyorsan 5000 TL ile hazır kasa alıp geri kalanıyla monitör, klavye, mouse, kulaklık, mouse pad gibi gereksinimlerini al derim. Yani toplam paranı iyice hesap et ondan sonra kendine çok güzel bir sistem diz ayrıca diğer kasanı falan da satıp üstüne para koyabilirsin.
1 yıldır laptopla valo cs gibi fps oyunları oynuyorum genelde 100 fps (laptopum ortalama bişi ryzen 5 3500u nvidia mx230) hiç ısınmadan kaynaklı bir sorun olduğunu görmedim yalan yanlış bilgiler vermeyin ama elektrikten değilde sarjdan çalışma olayına katılıyorum

Bende bilgisayar toplamak istiyorum rez alayımda gelen yorumlardan bişeler bakalım hazır sistemde olabilir bildiğiniz uygun yollu orta ayarlarda oynuyorum genellikle oyunu

Knk eğer durumun varsa rtx 1080 al sadece ram ile iş bitmiyor ekran karti anakart felanda iyi olmasi lazim benim tavsiyelerim bunlar

Knk 8 bin tlye toplama zor yaparsin ama bi excalibur alabilirsin çünkü roplamaya kalksan sen 10 bin tl kasa tutar en iyisini istiyorsan 20 den aşaģıya çıkamassin knk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt