Pc siyah ekran ve aşırı derecede kasma

Rysion

Efsane Üye
İletişim
Pc formatladım sonrasında 1 gün kasa kapalı kaldı cihazı açtım driverları güncelledim 2-3 sefer siyah ekranda kaldı pc kapattım tekrar açtım falan açıldı açıldıgında aşırı derecede kasmaya başladı 3 dakika sonra tekrar siyah ekran verdi ne olmuş olabilir yardım lazım

bunu anlamak için bi servise gidebilirsiniz veya formatta bilgisayar ssd yerine hdd ye kurmuş olabilir..
Onu nasıl anlayabilirim yakınımda bir servis yok mesaili çalıştığım için götürebilme durumum da çok olmuyor tek çare burası

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bilgisayarı açmanız gerekli 2 dakikaya yapabilirmisiniz bilmiyorum
Başlat menüsüne "Sabit Disk Bölümlerini Oluştur ve Biçimlendir" yazın. Orada SSD gözüküyorsa sağlamdır.
İnternetten AIDA64 veya CPU-Z gibi programlar ile öğrenebilirsiniz.

gozukmuyorsa Bilgisayar Yönetimi’ni açmak için Başlangıç düğmesini seçin. Ardından Denetim Masası > Sistem ve Güvenlik > Yönetimsel Araçlar seçeneğini seçerek Bilgisayar Yönetimi öğesine çift tıklayın.
Sol bölmede Depolama altında Disk Yönetimi öğesini seçin.
Sabit diskinizdeki ayrılmamış bir bölgeye sağ tıklayın ve ardından Yeni Basit Birim seçeneğini seçin.
Yeni Basit Birim Sihirbazı bölümünde İleri seçeneğini seçin.
Oluşturmak istediğinizi birimin boyutunu megabayt (MB) cinsinden girin veya maksimum varsayılan boyutu kabul edin ve ardından İleri seçeneğini seçin.
Varsayılan sürücü harfini kabul edin veya bölümü tanımlamak için farklı bir sürücü harfi seçip İleri seçeneğini seçin.
Bölümü Biçimlendiriletişim kutusunda aşağıdakilerden birini yapın:
  • Birimi şu anda biçimlendirmek istemiyorsanız, Bu birimi biçimlendirme ve ardından da İleri seçeneklerini seçin.
  • Birimi varsayılan ayarlarla biçimlendirmek için İleri seçeneğini seçin.
Seçimlerinizi inceleyip Son öğesini seçin.

bilgisayarı açmanız gerekli 2 dakikaya yapabilirmisiniz bilmiyorum
Başlat menüsüne "Sabit Disk Bölümlerini Oluştur ve Biçimlendir" yazın. Orada SSD gözüküyorsa sağlamdır.
İnternetten AIDA64 veya CPU-Z gibi programlar ile öğrenebilirsiniz.

gozukmuyorsa Bilgisayar Yönetimi’ni açmak için Başlangıç düğmesini seçin. Ardından Denetim Masası > Sistem ve Güvenlik > Yönetimsel Araçlar seçeneğini seçerek Bilgisayar Yönetimi öğesine çift tıklayın.
Sol bölmede Depolama altında Disk Yönetimi öğesini seçin.
Sabit diskinizdeki ayrılmamış bir bölgeye sağ tıklayın ve ardından Yeni Basit Birim seçeneğini seçin.
Yeni Basit Birim Sihirbazı bölümünde İleri seçeneğini seçin.
Oluşturmak istediğinizi birimin boyutunu megabayt (MB) cinsinden girin veya maksimum varsayılan boyutu kabul edin ve ardından İleri seçeneğini seçin.
Varsayılan sürücü harfini kabul edin veya bölümü tanımlamak için farklı bir sürücü harfi seçip İleri seçeneğini seçin.
Bölümü Biçimlendiriletişim kutusunda aşağıdakilerden birini yapın:
  • Birimi şu anda biçimlendirmek istemiyorsanız, Bu birimi biçimlendirme ve ardından da İleri seçeneklerini seçin.
  • Birimi varsayılan ayarlarla biçimlendirmek için İleri seçeneğini seçin.
Seçimlerinizi inceleyip Son öğesini seçin.
Açtıktan sonra bunları yapacak zamanım olabileceğini sanmıyorum direk kasıyor ardından kapanıyor flash ile 2 sefer format attım ikisinde de aynı sorunu yaşadım format atarken dikkat etmem gereken yer neresi

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
sürücü driver kurmaya dikkat et ve formatı tekrar dene bulut indirme yapmanı tercih ederim yanlış birşeyde bilgisayar çöp oluyor..

fazla formatta ssdler bozuluyor..

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt