Çözüldü pc hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan casee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

casee

Master Üye
İletişim
silebılırsınız

Son düzenleme:
Çözüm
evet monitor falan almışlar
dediğim gibi kanka birazdaha para ekleyip : bunu alın. Hem büyüdüğünde pcyi değiştirmek zorunda kalmazsınız tasarruf olur. Hem büyüynce daha iyi oyunlar oynayacak..... 2.: para ekleyemem diyorsanız apu sistem öneririm. Yok kardeşim ben bilindik yerden alcam derseniz : 3. : izoly adlı çöp markadan böyle bir pc alabilirsiniz
görür fakat 14 e falan 2 ci el 2060 falan alırsın niye buna veresinki trendyolda satılan sistemler cöpün önde gideni yaşadığın yeri söyle bana öneri yapayım

Şaka mısın sen :D Trendy0l gibi yerlerden asla ve asla pc alma, verdikleri pc dandik çıkıyor genellikle. Geçen sene kuzenim almıştı karne hediyesi olarak babası ona bir süpriz yapmak istemiş ve babası da trend'ten almıştı ve pc amk daha 3 ayı göremeden yurra yedi

görür fakat 14 e falan 2 ci el 2060 falan alırsın niye buna veresinki trendyolda satılan sistemler cöpün önde gideni yaşadığın yeri söyle bana öneri yapayım
kuzenımın babası (amcam) 2. el istemiyormuş onlara virüs yükliyolarmış (ne alaka) oyle bişey demisti

Şaka mısın sen :D Trendy0l gibi yerlerden asla ve asla pc alma, verdikleri pc dandik çıkıyor genellikle. Geçen sene kuzenim almıştı karne hediyesi olarak babası ona bir süpriz yapmak istemiş ve babası da trend'ten almıştı ve pc amk daha 3 ayı göremeden yurra yedi
bende ondan korkuyorum aldıkdan sonra yurra yerse die

kuzenımın babası (amcam) 2. el istemiyormuş onlara virüs yükliyolarmış (ne alaka) oyle bişey demisti
anlıyorum. cocuğa şimdiden üzüldüm trendyoldan alsın :D

2 ci el dediğinizde birşeyin illaki kötü cıkması falan olmuyor düzgün araştırırsanız benim 2 ci yan bilgisayarımıda dolaptan aldım hiçbir sorun yaşamadım aksine bir tanıdık 1660 aldı 0 sorun cıktı iadesiyle cartıyla curtuyla uğraştı param güvende ile yaparsan öyle bir sorun yaşamazsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt