PC HAFIZASI DOLU AMA UYGULAMA İNİK DEİL?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Voltivax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Voltivax

Silver Üye
bügün bu sorunu yaşayanlara reklamcılık harici yardımcı olmak istiyorum oyun indirecekken farkettim alanım dolu pcde neredeyse hiç oyun yok peki neden?
bu sorunun kaynagı steam ve temp dosyası bu temp win+rdeki temp deil dosyalardaki temp öncelikle bunları silin steamda neyin yer kapladıgını bulmak için BU SADECE STEAM DEİLD PCDE NE NEKADAR YER KAPLIYOR GÖSTERİR
indirip kenidinize göre kurun gerisi sizde yardımcı olduysam ne mutlu bana:iloveyousir:

kardeşim kendine reklamcı diyen adamın yazım şekline kullandığı cümlelere bak eleştiri olarak yapıyorum bu yorumu rica ediyorum reklamcılıktan önce yazım kurallarını öğrenmeyi ve yazma şeklinizi daha iyi hale getirin yapıcı bir eleştiri olarak size bunu öneriyorum diğer konularda ki konuşmalarınız da aynı türden vasat durumdadır sadece bu durumdan rahatsız olduğum için değinmek istedim

kardeşim kendine reklamcı diyen adamın yazım şekline kullandığı cümlelere bak eleştiri olarak yapıyorum bu yorumu rica ediyorum reklamcılıktan önce yazım kurallarını öğrenmeyi ve yazma şeklinizi daha iyi hale getirin yapıcı bir eleştiri olarak size bunu öneriyorum diğer konularda ki konuşmalarınız da aynı türden vasat durumdadır sadece bu durumdan rahatsız olduğum için değinmek istedim
kesinlikle sana katılıyorum, zaten işini profesyonelce yapan biri böyle bir yazım tarzı kullanmaz ve konuşmalarına da özen gösterir.

kesinlikle sana katılıyorum, zaten işini profesyonelce yapan biri böyle bir yazım tarzı kullanmaz ve konuşmalarına da özen gösterir.
hahadan ne beklersınki

hahadan ne beklersınki
aslinda kendisini geliştirmesi için yardımcı olacak önerilerde bulunmak lazım hocam herkesin kendisinin kapasitesini görebileceğine inanıyorum
bence kişi ilk öncelikle vizyon sahibi olması gerekiyor gerçekten insan yaptığı işi ve kurduğu kuracağı cümleyi titizlikle seçmesi gerekiyor size aynen katılıyorum hocam

tamam sg git düzgün yazan reklamcı bul kardeşim seninle anlaşma yapmak istiyom nolur mu yazdım merak etme şuan konuştugum insanlar var

dcden konuştum aynı şekilde konuşuyor gerçekten
evet hahayım bro aynen aynı şekil konuşuyom reklam videosunda destan yazcam ekrana amk salakları ekranda yazı bile olmucak hile adı hariç malmısnız siz

tamam sg git düzgün yazan reklamcı bul kardeşim seninle anlaşma yapmak istiyom nolur mu yazdım merak etme şuan konuştugum insanlar var

evet hahayım bro aynen aynı şekil konuşuyom reklam videosunda destan yazcam ekrana amk salakları ekranda yazı bile olmucak hile adı hariç malmısnız siz
Vay be

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt