Çözüldü PC FPS az

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ragy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ragy

Bronz Üye
Arkadaşlar bilgisayarım kötü benim bilinmedik işe yarayan ayarlar varmı FPS arttırmak için çünkü ytden v.s heryerden baya ayar yaptım bekledigim performansı alamadım bilinmedik ayarlar varmı cevaplarsanız sevinirim

Arkadaşlar bilgisayarım kötü benim bilinmedik işe yarayan ayarlar varmı FPS arttırmak için çünkü ytden v.s heryerden baya ayar yaptım bekledigim performansı alamadım bilinmedik ayarlar varmı cevaplarsanız sevinirim
reis çok temel ayarları yaptıysan bir de şunu deneyebilirsin pil gücünü planla diye bir şey var ordan tasarruf modu var performans modu var performans modunu seçersen daha iyi fps alırsın

ilk öncelikle ramlari çıkart sil ve temizle sonra driver booster kurup sistemi güncelle ekran kartının driverini yükleyip ekran kartını güncelle ve yüksek performan icin ayarlamaları seç.

Game boostler adlı bi uygulama var onu indirebilirsin ayrıca eğer işlemcin çok kötüyse işlemcini değişebilirsin ram'in çok düşükse eğer işlemcini zorluyor olabilir ramlarını biraz yükseltebilirsin.

benim biosda böyle bir bölge var bende fpsden cok sıkıntı çektiğim zamanlar burayı performans modu olarak ayarladığımda fps'im de büyük artış olmuştu senin de biosun da varsa yapabilirsin.

bu arada harddisk slotlarını söküp temizleyip yeniden takarsın bilgisayarın azda olsa hızlanır yardımcı olduysam ne mutlu insallah yararlı olmuştur.

Laptop kullanırsan fps kaybı çok yaparsın bu ayarları dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt