ahmetyas3851
Silver Üye
Isı problemi oluyorsa temizlettir , termal macunu yenilet , ssd al sonra uçak sana al.
Tabi pc ney ona göre uygulamalar kullan.
kanka c diskini temizle veya çalıştır bölümün %appdata% yaz temizle gereksizleri %temp% yazıp full temizleOyun Oynarken donuyor ve oyundan atıyor ama çoğu zaman yani nasıl durdurabilirim
Denerim teşekkür ederimilk olarak cclenar uygulamasını indir gereksiz dosyaları tarasın sonra oyun hızlandırıcı var ona tarat oluyo diye biliyorum
Virüs uygulaması var ama temiz gozukuyo abi fanlar pis ama nasıl temizlemeliyimÖncelikle Fanlarını Değiştirmeni tavsiye ederim Bilgisayarın Normalinden fazla Isınıyor Olabilir / Virüs var ise format kesinlikle atmalısın Yoksa Pcni Virüs Öldürer :d
Temizlettirmek kaç para tutarIsı problemi oluyorsa temizlettir , termal macunu yenilet , ssd al sonra uçak sana al.
Laptop ta bu tür şeyler normalekran kartı ve ram nedir
Laptop ta bu tür şeyler normalIsı problemi oluyorsa temizlettir , termal macunu yenilet , ssd al sonra uçak sana al.
Ekran kart nvdia ram bilmiyorumekran kartı ve ram nedir
Eskiekran kartı ve ram nedir
Laptop ta bu tür şeyler normal
Laptop ta bu tür şeyler normal
Herzaman şarzda PC ama donuyorlaptopum şarj olmadığı için bende donma sorunu yaşadım hızlandırmak için gerekli ayarları yapsam pil çabuk biter maalesef güç tasarrufa seçmem mecburum monster tulpar laptop kullanıyorum
Temizlet içini , termal macun sürdür , ssd taktır. yapabileceklerin bunlar.Ekran kart nvdia ram bilmiyorum
Eski
Herzaman şarzda PC ama donuyor
kanka o zaman yeni bir bilgisayar alman gerekiyorBaya eski aslında bilmiyorum