Pc çok donuyor ne yapabilirim (laptop)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Isı problemi oluyorsa temizlettir , termal macunu yenilet , ssd al sonra uçak sana al.
Tabi pc ney ona göre uygulamalar kullan.

laptopum şarj olmadığı için bende donma sorunu yaşadım hızlandırmak için gerekli ayarları yapsam pil çabuk biter maalesef güç tasarrufa seçmem mecburum monster tulpar laptop kullanıyorum

Bütün Yardımcı Programları İndirirsen Driver Booster Gibi Onlar İşini Görebilir. Eski Olduğu İçin İçinide Temizlemenide Öneririm

Öncelikle Fanlarını Değiştirmeni tavsiye ederim Bilgisayarın Normalinden fazla Isınıyor Olabilir / Virüs var ise format kesinlikle atmalısın Yoksa Pcni Virüs Öldürer :d

ilk olarak cclenar uygulamasını indir gereksiz dosyaları tarasın sonra oyun hızlandırıcı var ona tarat oluyo diye biliyorum
Denerim teşekkür ederim
Öncelikle Fanlarını Değiştirmeni tavsiye ederim Bilgisayarın Normalinden fazla Isınıyor Olabilir / Virüs var ise format kesinlikle atmalısın Yoksa Pcni Virüs Öldürer :d
Virüs uygulaması var ama temiz gozukuyo abi fanlar pis ama nasıl temizlemeliyim
Isı problemi oluyorsa temizlettir , termal macunu yenilet , ssd al sonra uçak sana al.
Tabi pc ney ona göre uygulamalar kullan.
Temizlettirmek kaç para tutar

ekran kartı ve ram nedir
Ekran kart nvdia ram bilmiyorum
ekran kartı ve ram nedir

Laptop ta bu tür şeyler normal :)

Laptop ta bu tür şeyler normal :)
Eski
laptopum şarj olmadığı için bende donma sorunu yaşadım hızlandırmak için gerekli ayarları yapsam pil çabuk biter maalesef güç tasarrufa seçmem mecburum monster tulpar laptop kullanıyorum
Herzaman şarzda PC ama donuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt