pc alıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emeghara
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emeghara

Diamond Üye
dostlar hersey dahil klavye mouse monitör cart curt 100k bütçem var her oyunu oynatacak sıkıntı cıkarmayacak valorant icin spoofer konusunda problem olmayacak anakartlı sistem ariyorum bilgili arkadaslar yardımcı olurlarsa çok güzel olur

begendigim sistem;

Şöyle bir bilgisayara alıp oyunda hile açmak için garantisini yakmak ne kadar mantıklı

Spoof için anakart gigabyte işlemci intel en kolay spoof tutan seçenekler bunlar MSİ’da tercih edebilirsin.

Şöyle bir bilgisayara alıp oyunda hile açmak için garantisini yakmak ne kadar mantıklı
Zevk işi 😏 o bilgisayara o kadar para veren sorun çıkarınca tüm masrafınıda karşılar bence

hazır sistem alma. o sistemin aynısını toplasan 10k kar edersin. onun yerine bilgili bir arkadaşınla topla yoksa bir bilgisayarcıdan yardım iste git 1k ver. hazır sistem pişmanlıktır (spoof için gigabyte öneririm)

dostlar hersey dahil klavye mouse monitör cart curt 100k bütçem var her oyunu oynatacak sıkıntı cıkarmayacak valorant icin spoofer konusunda problem olmayacak anakartlı sistem ariyorum bilgili arkadaslar yardımcı olurlarsa çok güzel olur

begendigim sistem;
Bence biraz daha bekle indirim gelicek diyorlar teknoloji ürünlerine

begendigim sistem;
spoofer konusunda asus değilde msi veya giga tercih et.

spoof atcaksan asus alman çok büyük hata özellikle o anakartta yanılmıyorsam bios farklı sürüme çekilmiyor gigabyte veya msi colorful gibi markalar tercih edebilirsin

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt