PC acılmıyor

cancan222

Gold Üye
Merhaba yaklaşık 1 hafta önce pc mavi ekran verdi ve acılmıyor 4 slot ramin 3 slotu aynı marka 4gb ddr4 ram 1 slotu 8gb ddr4 ram takılıydı sorun yaşamıyordum.

Ramleri söküp tek tek taktım bir ara acıldı fakat tekrardan kapatıp actığımda aynı sorunla karşılaşıyorum hiç açılmıyor sorun ne olabilir.

Merhaba yaklaşık 1 hafta önce pc mavi ekran verdi ve acılmıyor 4 slot ramin 3 slotu aynı marka 4gb ddr4 ram 1 slotu 8gb ddr4 ram takılıydı sorun yaşamıyordum.

Ramleri söküp tek tek taktım bir ara acıldı fakat tekrardan kapatıp actığımda aynı sorunla karşılaşıyorum hiç açılmıyor sorun ne olabilir.
Ramleri hepsini çıkar ve 1 modül tak ve çalıştır otomatık bios a girmen için setup yap açılırken f2 tuşuna basman lazım biosu kaydet ve masaüstüne git ve sorna pcyi kapat 2.ram tak ve aynı işlem itekrar uygula.Elıdenk ramlar bitince bios up veya down yap

Rami görüyor cmos sıfırlayınca biosada giriyor fakat kaydet çık diyince siyah ekran sanırım anakart arızalı

Rami görüyor cmos sıfırlayınca biosada giriyor fakat kaydet çık diyince siyah ekran sanırım anakart arızalı
kardeş istersen erkan kartı değiş benim anlattığım yol ile ben kaç tane anakart kurtardım bios sürümünü en eski olan 1.0 mesala geri dördürmen gerekiyor ama işlemcin mesala 1.3 de çalışıyorsa 1.3e döndürmen lazım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt