Çözüldü Pc açılmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 007
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

007

Master Üye
Daha önceden gupro ile banımı kaldırdım tekrar hile açıp ban yedim sonra kaldırmak için , Windows 10 1709 format attım bios down yapcaktım f31 sürümüne, yaptıktan sonra pc çalışıyor ama ekran gelmiyor 40ın altına düşürmemek lazımmış servise göndermek dışında bir çözüm varsa yardımcı olursanız sevinirim (Anakartım Gigabyte B450m s2h)

• Üzgün
Tepkiler: eSc
Daha önceden gupro ile banımı kaldırdım tekrar hile açıp ban yedim sonra kaldırmak için , Windows 10 1709 format attım bios down yapcaktım f31 sürümüne, yaptıktan sonra pc çalışıyor ama ekran gelmiyor 40ın altına düşürmemek lazımmış servise göndermek dışında bir çözüm varsa yardımcı olursanız sevinirim (Anakartım Gigabyte B450m s2h)
kanka ryzen 3 bul tak pc acılsın sonra ryzen 5 serisi yükle bric etmisn

aynısını bende yaşamıştım kurduğun bios sürümü işlemcini desteklemediği için görüntü alamıyorsun tek çözümü düşük bir işlemci takıp biosu güncellemen veya servise gönder garantisi varsa ücretsiz şekilde yazılımı güncelleyip gönderirler servis işlemide 15-20 gün sürüyor

servise göndericeksin başka çözüm yok bios pili felan hikaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt