Pasted Kernel Hide Window

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
extern kullan inline değişik bir şeydi sanırım includelanan header kadar function kopyalayıyordu
ya 2 side aynı yola çıkıyor ama inline terime gidiyor diye kullanıyom mesela driver pasteledim hook felan değiştirdim um headerları ekledim yarra yedi src her şeye inline ekledim öyle bir malım ama sıfırdan felan yapınca sorun olmuyor siz siz olun paste yapmayın pişmanlıktır.

utils.h'yi utils.cpp yap dışarı vericeğin functionları headers'a koy structs.h'daki inline int64_t(*gre_protect_sprite_content)(int64_t, uint64_t, int32_t, char) = nullptr;'ı utils.cpp'ye bu şekilde koy int64_t(*gre_protect_sprite_content)(int64_t, uint64_t, int32_t, char) = nullptr; hee eğer globalleri inline şeklinde yapıyorsan globals.cpp aç oraya inlinesız şekilde koy globals.hpp'ye de extern (bu bosluga global def gelecek); yalnız externin üzerine "=" gelmez.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
utils.h'yi utils.cpp yap dışarı vericeğin functionları headers'a koy structs.h'daki inline int64_t(*gre_protect_sprite_content)(int64_t, uint64_t, int32_t, char) = nullptr;'ı utils.cpp'ye bu şekilde koy int64_t(*gre_protect_sprite_content)(int64_t, uint64_t, int32_t, char) = nullptr; hee eğer globalleri inline şeklinde yapıyorsan globals.cpp aç oraya inlinesız şekilde koy globals.hpp'ye de extern (bu bosluga global def gelecek); yalnız externin üzerine "=" gelmez.
driverda sorun driverın orijinalindede inline kullanılyıor hookta
driver_hook.h da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt