kanka bitek sen ve baska birinde calismadi bildigin bir loader varsa steame inject edebilcegin kullanabilirsinaga loder açılmıyor
bro orjinali ile birebirmi bu bide önemli olan cfg diye biliyomBeyler sa bu hileyi baska yerde dolasirken buldum cfg ayarlayabilirseniz HVH de baya adam vurdurtuyor
oncelikle hileyi calistirmak icin verecegim steamin acik olmasi lazim steam aciksa baslayabiiriz
simdi verecegim injectorden steam a steam_module.dll inject etmeniz gerekiyor
inject ettikden sonra csgo yu acip busefer injector ile pandora_retrohvh.dll csgo ya inject etceksiniz
daha sonra biraz bekleyince menusu geliyor zaten
Hile linki:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Injector linki:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
VT LINKLERI
steam_module.dll:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
pandora_retrohvh.dll:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Injector:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu cfg
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbuda script
kanka cidden bilmiyorum forumda olmadigini gorunce atayim dedim birebir diyemem sonucda Crâckbro orjinali ile birebirmi bu bide önemli olan cfg diye biliyom
o attığın cfg public elinde priv cfg varmıkanka cidden bilmiyorum forumda olmadigini gorunce atayim dedim birebir diyemem sonucda Crâck
kanka csgo oynadigim zamanlar paylasmistim hileyi konuya bakarsan eski oldugunu anlarsin hilenin calisip calismadigini bile bilmiyorum yani okadar oldu istiyorsan forumlarda veya youtube de kendin arayabilirsin ben sadece kendi kullandici cfg yi paylastimo attığın cfg public elinde priv cfg varmı
suanda bu hile bendede yok malesef yapamamlink leri yeniler misin
hocamkeski yenileme imkanınız olsa cok güzel hileydi konu kapama olayını bende bilmiyorumsuanda bu hile bendede yok malesef yapamam
konu nasil kapaniyor artik ise yaramaz bu konu