reis pandascripti neden tercih ettiniz özellik vs bakımından?Eyvallah dostum ben paylaştımki başkalarıda zarar görmesin
reis pandascripti neden tercih ettiniz özellik vs bakımından?Eyvallah dostum ben paylaştımki başkalarıda zarar görmesin
Yeni görmüştük reklamlarını vs deneyelim bi dedik olanlar oldu esp lagsız vs mevzuları döndü bidereis pandascripti neden tercih ettiniz özellik vs bakımından?
Anladım peki hangi planı aldınızYeni görmüştük reklamlarını vs deneyelim bi dedik olanlar oldu esp lagsız vs mevzuları döndü bide
Normal sürüm aldık çalışmadı priv verdi spoofda aldık ama hepsi leşşAnladım peki hangi planı aldınız
kanka geçmiş olsun sağlam kazık yemişsinizNormal sürüm aldık çalışmadı priv verdi spoofda aldık ama hepsi leşş
Sagolasın kankakanka geçmiş olsun sağlam kazık yemişsiniz
kanka loader bende açılmıyor açılıp bir şeyler diyip kapanıyor bir tane arkadaşım var aktif şuanda ona atacaktım da loader açılmıyor bende kapatmış olabilirler loaderı dener misin biSagolasın kanka
Yeni nesil LeagueHell onlarda öyleydiNormal sürüm aldık çalışmadı priv verdi spoofda aldık ama hepsi leşş